HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar, böylesine büyük bir forumda bu eklentinin eksik olmasına çok şaşırdım açıkcası, konulara youtube videosu ekleyemiyoruz, bence foruma bir youtube video player eklentisi yüklenmesi gerek, üyelerinde buna sevineceğine eminim.
Ayrıca GameSelf'e ne video ne de resim yükleniyor %50 lerde bi hata geliyor o kadar bekledıgımız boşa gidiyor youtube eklentisi istiyoruz..
Sizde benim gibi youtube eklentisi istiyorsanız Buyrun Grubuma !!
(RESME TIKLAYIN)

Ayrıca GameSelf'e ne video ne de resim yükleniyor %50 lerde bi hata geliyor o kadar bekledıgımız boşa gidiyor youtube eklentisi istiyoruz..
Sizde benim gibi youtube eklentisi istiyorsanız Buyrun Grubuma !!
(RESME TIKLAYIN)
Son düzenleme:
Çünki olursa harika olucak..Ben de olmalı derim. Karar Adminlerin..
Zaten turkmmo'nun resim ve video upload sitesi mevcut oradan kolaylıkla resim veya videolarınızı koyabiliyorsunuz.
Biliyorum ama GameSelf' den videoyu konuya koyunca YouTube kadar kalite alamıyoruz, bence youtube gelmeli, ayrıca gameself'de 150MB sınırı var.Zaten turkmmo'nun resim ve video upload sitesi mevcut oradan kolaylıkla resim veya videolarınızı koyabiliyorsunuz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)