HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
30 tl ile alıcam
1 gb veya 512 mb olucak
mobil ödeme ile alınacak Turkcell
yeni zırhlar fl uzatmıom
domain + host + site + market + forum içinde olcak
1 gb veya 512 mb olucak
mobil ödeme ile alınacak Turkcell
yeni zırhlar fl uzatmıom
domain + host + site + market + forum içinde olcak
dalga mı geçiyorsun. 30 tl mobil ödeme yapıcaksın. zaten 5 lirası fln turkcelle gidiyor. adamlar a hadi kalsa 25 lira sana bir de domain verecekler, ha onu geçtim host vericekler, onu da geçtim forum bulacaklar da sana verecekler.
Tatlı rüyalar.
Tatlı rüyalar.
Öncelikle Merhabalar Diliyorum Size
Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizleri Hizmet Vermekden Mutluluk Duyarız .
Hizmetlerimizden yararlanmanızı güvenli ve düzenli bir müşteri memnuniyeti sağlayacağız eminim ki .
- TR Tipi Süper Files Ve Normal Kolay Orta Zor Seçenekli Server Filesimiz Mevcut Konumda Olup , Auto Packsız Hile Engelledir .
- Alışveriş Yapmak İsterseniz Bekleriz .
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : Admin@ruzgarweb.com
YS : 2569
- Alışveriş Yapmak İsterseniz Bekleriz .
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : Admin@ruzgarweb.com
YS : 2569