HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kızacaksınız biliyorum fakat yine söylüyorum.Hesabıma giriş yapabiliyorum.Msn ve şifremi değiştirdim en sonda fakat sadece ban var.
Sadece küfürden ban yese olur mu ? Onuda ben etmedim gerçi.Yeterki açılsın hesabım.Kaç günlük ban yiyeceğini bilmiyorum.Belki açılmaz ama sadece bir umut.
Yine en iyisini siz bilirsiniz 
Sadece küfürden ban yese olur mu ? Onuda ben etmedim gerçi.Yeterki açılsın hesabım.Kaç günlük ban yiyeceğini bilmiyorum.Belki açılmaz ama sadece bir umut.
Yine en iyisini siz bilirsiniz 
hesabınızın güvenligi size aittir her hangi bir işlem yapılmayacak hesap süresiz banlandı !
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Ya şuan hesabın herşeyini biliyorum.Kimse girip çıkamaz.5dk bile açık olsa tüm yorumları küfürleri düzeltebilirim.Çok uğraştım o hesap için.
Bu benim 2. Uzman üye hesabım.
Öncekinin herşeyini unuttum.Buda olmasın öyle 

Hesap güvenliğinizden siz sorumlusunuz. Sizin durumunuzda üyeliğinizin açılması mümkün değil. Adminimizde gerekli açıklamayı yapmış. Bu üyeliğinizde başarılar dilerim.
hesabınızın güvenligi size aittir her hangi bir işlem yapılmayacak hesap süresiz banlandı !
Geçmiş olsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)