- Konular
- 136
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
geçenlerde yaşanan venüsteki sorundan sonra admin 15-20 hesapta item kaybı yaşanmış bundan sonra item kaybı yaşayanların
şeklinde bildirim yapmaları istenmiş...
Sayın ADMİNİM......
Bende Oyunu Brakan 2 Arkadaşımın İtemleri Var Kendi Çarımlada Ödeme Bildirimi Hiç Yapmadım Elimde 3 Set Edit Var Yani Ben Bunu Ispatlayamazsam Benim Olduğunu Oyunda Emekle Aldığım 4-5 Editim Giderse İadesi Yapılmayacakmı Oyun İçi Emekler Göz Ardı Edilirken Oyuna Para Yatırmış Olma Zorunluluğumu Var İtemimin Geri Gelmesi İçin.....
Saygılarımla.....
Hesap id :
Char id :
Ödeme bildirim id(leri) :
Aldığı itemlerin marketteki idleri ( Hatırladıkları ) :
İtemlerinden efsunları tam olarka hatırladıklarının listesi :
şeklinde bildirim yapmaları istenmiş...
Sayın ADMİNİM......
Bende Oyunu Brakan 2 Arkadaşımın İtemleri Var Kendi Çarımlada Ödeme Bildirimi Hiç Yapmadım Elimde 3 Set Edit Var Yani Ben Bunu Ispatlayamazsam Benim Olduğunu Oyunda Emekle Aldığım 4-5 Editim Giderse İadesi Yapılmayacakmı Oyun İçi Emekler Göz Ardı Edilirken Oyuna Para Yatırmış Olma Zorunluluğumu Var İtemimin Geri Gelmesi İçin.....
Saygılarımla.....
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Haklısın Abi
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Haklısın Abi
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
Konu açmak yerine bunu admine özel mesaj ile bildirseniz, durumu açıklasanız; adminin elinden geleni yapacağına eminim.
- Konular
- 136
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu açmak yerine bunu admine özel mesaj ile bildirseniz, durumu açıklasanız; adminin elinden geleni yapacağına eminim.
sayın yönetici ben editim kayboldu diye konu açmıyorum sadece misal verdim kaybolsa ödeme bildirimim yok diye itemim geri verilmicekmi diye...
konuyu buraya açmamın sebebide itemi kaybolan ve oyunda zaman harcıyıp emekle edit alan arkadaşlarında bilgilenmesi için...
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,133
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,826
- DevLira
- -3
Sorun olan hesaplar belli arkadaşlar. Bana gelen başvurular arasından o hesaplar arasındaysa ayrıntılı inceleme yapıp sorunu zaten görebiliyorum. garip garip kurgular içine girmektense eğer sorun var ise bana özel mesaj atarsınız olur biter
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)