HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[lang=vi]Reg Sayfasi ssen arkadaslar acagim Yani ÜYELİK acacam serverime Fakat Acarken configi ip IMI En Kendi Sona 100 Yaziyorum Siteye Girme Calsiiyorum Internet Explorer Web sayfasini goruntuleyemiyor Diyor Gale configi Ipimi Yaziyorum En Kendi Kendi Sona 100 yazmiyorum Ipimi yaziyorum Gale Hata Bole bi geliyor.
''Uyarı: mysql_connect () [function.mysql-connect]: Host 'PHP C ve MySQL sunucusuna bağlanmak için yapılandırılmış değil PC-3DC44A0FF23E' nedir: satır 16 üzerinde \\ xampp \\ htdocs \\ config.php
Es könnte keine Verbindung hergestellt werden zur Datenbank.
Fehlermeldung: Host 'PHP Bu MySQL sunucusunun''bağlanacak biçimde yapılandırılmış değil PC-3DC44A0FF23E' nedir
Yardim Lutfen Edene + Rep [/lang]
''Uyarı: mysql_connect () [function.mysql-connect]: Host 'PHP C ve MySQL sunucusuna bağlanmak için yapılandırılmış değil PC-3DC44A0FF23E' nedir: satır 16 üzerinde \\ xampp \\ htdocs \\ config.php
Es könnte keine Verbindung hergestellt werden zur Datenbank.
Fehlermeldung: Host 'PHP Bu MySQL sunucusunun''bağlanacak biçimde yapılandırılmış değil PC-3DC44A0FF23E' nedir
Yardim Lutfen Edene + Rep [/lang]