Yoktur öyle birşy:ka19:
Aynen. Forumda öyle bir şey görmedim olsa bile güncel olurdu.
eni konu açmıyım burdan sorayım. alfa kapı yaptım bugün daldım. kristallere kadar geçtik sorun yok ama kristallerde patladım.
1,kristelleri geçmek için taktik varmıdır. kalkanı uzak mesafe yaparak yedekliyorum. ama gemi kalkanı zayıf kalıyor sanırım.
2. lisanslı ibot kullanıyorum. gg siz olanı var bende. birdahikne kapıya ibot ile girebilirmiyim. orda bir taktik varmıdır.
3. gemi patladıktan sonra ekran kitlendi. bende sayfayı kapatıp yeniden açtım ana gezegene geldim. normalde 3 hayat var diyordu. ama kapıdan başlamadı. normal mi.
elit üye goli full hız
15 lf3
5 lf2
prometid beslemeli hız, semprom beslemeli kalkan, prometid beslemeli roket, prometid beslemeli lazer.
gemi savunma 266,000
kalkan 155,000
gel gelelim. herkesin basit dediği bölümü geçemedim
ne yapmalıyım. gelişme nasıl olmalı?
1,kristelleri geçmek için taktik varmıdır. kalkanı uzak mesafe yaparak yedekliyorum. ama gemi kalkanı zayıf kalıyor sanırım.
2. lisanslı ibot kullanıyorum. gg siz olanı var bende. birdahikne kapıya ibot ile girebilirmiyim. orda bir taktik varmıdır.
3. gemi patladıktan sonra ekran kitlendi. bende sayfayı kapatıp yeniden açtım ana gezegene geldim. normalde 3 hayat var diyordu. ama kapıdan başlamadı. normal mi.
elit üye goli full hız
15 lf3
5 lf2
prometid beslemeli hız, semprom beslemeli kalkan, prometid beslemeli roket, prometid beslemeli lazer.
gemi savunma 266,000
kalkan 155,000
gel gelelim. herkesin basit dediği bölümü geçemedim
ne yapmalıyım. gelişme nasıl olmalı?Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)