farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Siyah ekran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FreeLife77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 976

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba , bu sorunu ben yaşamıyorum bir arkadaşım yaşıyor ve anlattığına göre şöyle bir şeymiş ''oyunu başlat diyormuş ardından ekran kararıp oyun kapanıyormuş''bunun çözümünü bayağıdır uğraşarak aradım ama hala bulamadım acil yardım.

Bilgisayarı Metin2 yi kaldırmıyordur benim eski pc de oluyordu böyle, ama daha iyi yeni pc alında bilgisayar kendine geldi.Bilgisayarı metin2 yi kaldırmıyodur, tek çözümü var, kasayı değiştirecek. :)

Bilgisayarı benim bilgisayarımdan çok daha iyi bende rahatlıkla çalışıyor.
Arkadaşımın Bilgisayar'ının özellikleri: 2GB Ram , 320 Gb Hard Disk , 1 Gb Ekran kartı '' sorun format attıktan sonra olmuş.

Son düzenleme:
Format attıktan sonra ekran kartını yüklemeyen driverlar var!
Garantisi varsa teknik servise gönderip bilgisayarını kontrol ettirmesini tavsiye ederim.
Eğer garantisi yok veya tavsiyemi beğenmemiş ise 1 gün beklerse çözümünü bulmaya çalışacağım.

MMORPG - Metin2 - Knight Online - Karahan Online - Silkroad > Oyunlar > Oyun Çözümleri
Oyunlarda Açılmama,Ekran kararması,yavaşlık ve Tüm Hataların Çözümü

Yukardaki konuya bakarsanız bilgisayarınızın Metin2 adlı oyunu kaldırıp kaldırmayacağını anlayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri