Test5410 1
Test5410
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

[PAYLAŞIM]Taylor Swift Source Version V2.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tikimen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 965
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar öncelikle Lutz denen üyeyi kınıyorum benim v1.0 versionumu sanki kendi yapmış gibi paylaşıp rep ve teşekür kastı emeğe saygı göstermedi geçenlerde baktım ki banlanmış iyi olmuş emek hırsızlarına az bile neyse uzatmadan source pack nedir ? ne işe yarar ? sxe geçermi ? gibi sorulara direk cevap verek
smile.gif

Taylor Swift Source Version v1.0 final demiştim fakat lutz denen arkadaş sinirimi bozdu Bende v2.0 çıkarayım dedim

ve içinde TaylorSwift Tarafından kodlanmış özel bir CFG vardır Boyutu v1.0 e göre daha küçüktür.

Sxe  geçer hiç bir sorun yoktur All version

GENEL özellikleri:

TAB: basınca adam oldugu kadar gösterir !

Bütün silahlar 0 Counter-Strike Source dir.
Bütün HP,kursun,sure,para gibi şeyler Counter-Strike Source dir.
[/size]
[size=x-large]Hepsi Sxe geçer her hangi bir bypass kullanmanıza gerek yoktur.
içinde 1 adet config bulunmaktadır özel yapım P aim ? no-recoil üzerine kodlanmıştır.
[/size]
[size=x-large]C4-kurunca yanıp sönen kırmızı ışık ejderha ile degistirilip Bomba nın yeri daha anlaşılır şekile gelmiştir.[/size]
[size=x-large]özel Command Menü(H).[/size]
[size=x-large]Yeni skinlerle Motive olup daha iyi oynarsınız.[/size]
[size=x-large]Oyunda silah sesleri Nadir duyulur buda ayak sesi kasmanızı Sağlar.[/size]
[size=x-large]AWP sesi hiç duyulmaz![/size]
[size=x-large]CFG o kadar iyi kodlanmıştır 1 tane alias kodu yoktur.[/size]
[size=x-large]5 yaşında kardeşine ver bakkala ekmek almaya git gelince 60-5 frag yapar o derece cfg ye güveniyorum[/size]
[size=x-large]CFG Tamamen No-recoil üzerine kodlanmış olup Keleşle tarasanız bile mermiler yerini bulur.[/size]
[size=x-large]
[/size]
[size=x-large]
[/size]

Evet arkadaşlar Paylaşacağımı belirtmiştim. Lutz diye biri v1.0 versionumu paylaşıp sanki kendi yapmış gibi kendini övdü insan ALINTI yapar dimi Ama adam emek hırsızı olunca alıntı nedır emek nedır bılmıyor neyse özeliklere geçelim :
wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 800x500.
56pm1.gif

[size=x-large] HS efekleri Tamamen Sourcedir.[/size]
[size=x-large] Silah Skinleri Tamamen Sourcedir.[/size]
[size=x-large] HP,Armor,Money vs Bar Sourcedir.[/size]
[size=x-large] Ses paketi Özel yapımdır (Silah Sesleri Nadiren duyulur Awp hiç duyulmaz buda ses kasmanıza yardımcı olur ayak sesi)[/size]

[size=x-large](CFG video Konunun En altındadır Mutlaka resimlerede bakınız)[/size]

[size=x-large]TAB: Score board V1.0 deki gibi Adam oldugu kadar [/size] [size=x-large]gösterir örnek:[/size]
wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 800x600.
56pr2.jpg

[size=xx-large]Giriş Ekranı (oyunyoneticisine Sorun çıkarmasın diye Default skin kullanılmıştır.):[/size]
wol_error.gif
Aşağıdaki resim küçültülmüştür. Buraya tıklayarak büyütebilirsiniz. Resmin orijinal boyutları 800x600.
56pyl.jpg

Server List NEW GUİ:
wol_error.gif
56q21.jpg

[size=large]GLOCK:[/size]
56q2p.jpg

[size=x-large]UPS:[/size]
56q4b.jpg

[size=x-large]KNİFE:[/size]
wol_error.gif
56q4u.jpg

[size=x-large]DEAGLE:[/size]
56q5b.jpg

[size=x-large]AWP:[/size]
wol_error.gif
56q8r.jpg

[size=x-large]AK47(keleş):[/size]
56q9w.jpg

[size=x-large]M4A1(CT-Colt):[/size]
56qdh.jpg

[size=large]FAMAS:[/size]
56qdt.jpg

[size=x-large]TEROR SERI AWP:[/size]
wol_error.gif
56qfu.jpg

[size=x-large]CT SERI AWP:[/size]
wol_error.gif
56qk6.jpg

[size=x-large]Scout:[/size]
wol_error.gif
56qn9.jpg

[size=x-large]MP5:[/size]
56qp1.jpg

[size=x-large]M3(Tekli-Pompali):[/size]
56qpv.jpg

[size=x-large]xm1014(Çifte-Pompali):[/size]
56qsy.jpg

[size=x-large]AWP gibi uzak nişan silahları zoom (aynı source):[/size]
wol_error.gif
56qud.jpg

[size=x-large]P228(1.3):[/size]
56quv.jpg

[size=x-large]Galil:[/size]
56qwy.jpg

[size=x-large]HS EFECT:[/size]
56qxl.jpg

[size=x-large]CT-Tekce:[/size]
56qz3.jpg

[size=x-large]Teror-Tekce:[/size]
56r07.jpg

[size=x-large]Aug:[/size]
wol_error.gif
56r39.jpg

Sg552:
56r4x.jpg

[size=xx-large]CFG VİDEOSU :[/size]
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2cP1xxZhyx0[/video]

[size=large]LİNKLER (ölmesin diye Her siteye upload ettim 1 siteden 180 gün inmeyen dosya siliniyormuş her hafta indirecem bu sayede linkler ölümsüz olacak güle güle kullanın):[/size]
[size=large]
[/size]
[size=large]Multi upload:[/size]

[size=large]Cokluupload.com:[/size]
Source Ver.2.0.exe [size=large]
[/size]
[size=large]
[/size]
[size=large]M :
[/size]
[size=large]
[/size]

[size=large]2Shared:[/size]

[size=large]Hotfile:[/size]

[size=large]RapidShare:[/size]

[size=large]GameFront:[/size]
[size=large]
[/size][size=large][/size][size=x-large]

Castiel HASAN ![/size]

KURULUM ŞİFRESİ : TaylorSwift dir Büyük küçük harf fark eder.

[size=xx-large]DipNot: güle güle kullanın Fakat Paylaşırken Mutlaka ALINTI yazın paylaşıp ALINTI yazmayan veya ben yaptım diyenlerin Allah 2502 türlü belasını versin geberin inş EMEĞE SAYGI insana saygıdır.[/size]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri