yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Oyun içerisinde video & screnshoot çekmek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HardNighT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 677

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Screnshoot
Oyunun kendine has screnshoot çekme özelliği var. Program vb yardımcı araçlar gerekmiyor. F8 tuşuna bastığınızda o anı .bmp uzantılı olarak yakalar. Çektiğiniz görüntüleri 'Belgelerim -> Sudden Attack -> Screnshoot ' klasörü içinde bulabilirsiniz.

Video
​Fraps adlı programı indirmek için

Açıklama :
Farklı programlarda mevcut fakat kullandığım, bana göre oyunlarda en iyi video çeken program Fraps.
Fraps oyunda video çekmenizin yanı sıra görüntü almanızı ve fpsinizi görüntülemeye yarar.

Tuşlar :
Video başlatıp/durdurma (F9 TUŞU)
Görüntü yakalama (F10 TUŞU)
(Not : Farklı bir tuş atamak isterseniz video için 'Movies' - görüntü için screnshoots sekmesine gidin tuşları değiştirin.)

Kullanım :
1-Programı indirdikten sonra kurun ve klasör içinde fraps.ocx dosyasının C:\Fraps içine atın.
fraps.exeyi açıp oyuna girelim.
2-Oyun sırasında ekranın köşelerinde sayılar varsa program çalışıyor demektir.
(o sizin fpsnizdir. Yani saniyede aldığınız kare sayısıdır. Ne kadar yüksekse oyunu o kadar akıcı oynarsınız. 100den sonrası bir şeyi değiştirmiyor tabi buda ek bir bilgi olsun.)
3- F9a bastığınızda videoyu çekmeye başlar. Durdurmak için tekrar f9 tuşuna basın. Farklı bir tuş atadıysanız ona basın. Ayrıca korkmayın videoyu çekerken köşedeki o sayılar çıkmıyacak.

Video çektiğinizde dosyanın boyutu çok yüksek olacak. Onun için çektiğiniz gibi youtube gibi sitelere koymayın.
Windows movie maker ile video boyutunu düşürün
(ayrıca burda videoyu düzenleyebilir, kesebilir, yazı yazıp çeşitli efektler ekleyebilirsiniz.)

Düzenleme için en basit program Windows Movie Makerdır. Her bilgisayarda bulunur başlattan erişebilirsiniz. Fakat ben daha profesyonel bir şeyler istiyorum derseniz. Sony vegas pro tam size göre.

Takıldığınız, sormak istediğiniz sorular olursa sormaktan çekinmeyin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri