Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Ben Webmaster'im. Bu işlere ayıracak fazla zamanım olmadığı için kendime ekip arkadaşı arıyorum. Metin2 konusunda 4 senelik bir tecrübem var. Elimde Vps server var.(Özelliklerini aşağıda belirttim.) Vps konusunda pek para sıkıntım yok. İşlerim nedeni ile serveri düzenleyemiyorum. Kısacası bana güvenilir bir takım arkadaşı lazım. Bu arkadaşa Navicat olsun Putty olsun her şifreyi vereceğim. Kendi serveri gibi düzenleyecek. Edit vs. item satışlarında belirlediğim payını alacak.
Sunucu Adı:AvenueTr
Yaş Sınırlaması: +16 [5-10 yaş arası gelip bana 16 yaşındayım demesin !]
İstediğiniz Günlük Online Süre :+5 Saat
Aradığınız Özellikler ;
Bana itaat edecek , Oyuncularla mesafesini koruyacak. Oyun Yöneticilerinden İzinsiz Bir Harekette Bulunmayacak. Reklam Yapıp Oyuna User Getirecek. Skype Ve Msn kullanan Önceden Gm lik Yapmış olup Tecrübeli Olan. Oyun İçi Hiçbir oyuncuya Hakaret&Küfür etmemeli oyuncuları taciz etmemelidir.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :iletisim@avenuetr.com
Diğer / Ek :
AvenueTr.com sitemiz ve Resellerimiz bulunmaktadır. Aradığımız kişi navicat , putty, filezilla , photoshop , web yazılım konusunda uzman olursa daha iyi olur.
Sunucu özellikleri :
-4 GB DDR2 ECC + 4 GB SWAP RAM
-4 Çekirdek Kullanımı
-170 GB HDD+170 GB Backup Alanı
-4 Adet IP Adresi
-1000 GB Aylık Trafik
Sunucu Adı:AvenueTr
Yaş Sınırlaması: +16 [5-10 yaş arası gelip bana 16 yaşındayım demesin !]
İstediğiniz Günlük Online Süre :+5 Saat
Aradığınız Özellikler ;
Bana itaat edecek , Oyuncularla mesafesini koruyacak. Oyun Yöneticilerinden İzinsiz Bir Harekette Bulunmayacak. Reklam Yapıp Oyuna User Getirecek. Skype Ve Msn kullanan Önceden Gm lik Yapmış olup Tecrübeli Olan. Oyun İçi Hiçbir oyuncuya Hakaret&Küfür etmemeli oyuncuları taciz etmemelidir.
İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) :iletisim@avenuetr.com
Diğer / Ek :
AvenueTr.com sitemiz ve Resellerimiz bulunmaktadır. Aradığımız kişi navicat , putty, filezilla , photoshop , web yazılım konusunda uzman olursa daha iyi olur.
Sunucu özellikleri :
-4 GB DDR2 ECC + 4 GB SWAP RAM
-4 Çekirdek Kullanımı
-170 GB HDD+170 GB Backup Alanı
-4 Adet IP Adresi
-1000 GB Aylık Trafik
Son düzenleme:
İsim:Miraç Baş
Günlük online saati : +8
Aradığınız özelliklere Sahibim
//////ploze745@hotmail.com
Diğer/Ek: Güvene bileceğiniz biriyim .
Moderatör tarafında düzenlendi:
İsim:Miraç Baş
Pek abartı sevmeryen bir insanım. Gördüğüm kadarıyla üyelik rütbelerini alt üst etmişsin. Ne yazıkkı şuan görüşmeyeceğim fakat görüşülecekler listesine alındın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekledim Kabul Ediniz
Kabul ettim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)