Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
admin bizle resmen dalga geçiyo hergün hergün bakım yapıyolar bakımlarda bi işe yaramıyo ya düzgünce işinizi yapın yada bilenlere bırakın yeter artık bıktırdınız 3 gün bakımı bekledik artık bu kaç gün sürer belli değil tr de bile bu kadar bakım olmuyo milleti tersliyolar bide sanki admin oldular işlerini çok iyi yaptılarda terslemeye ne hakknız var oyuncularınız olmadan siz hiçsiniz...
aynen katılıyorum bakımlar oyundan soğuttu ve admin yeterince bilgi vermiyor sadece serverler bakımda diye kestirip atıyor
Son düzenleme:
arkadaşlar herkes sizler gibi adam gibi yazmıor bizlere. Bakım başladığından bu yana özel mesaj ile yediğim küfürlerin haddi hesabı yok. ben bukadar yiyorsam yönetimdeki arkadaşlara gelenleri düşünemiyorum bile. sonuçta bizde insanız bazen sinirlerimize hakim olamayıp ters cevaplar vermiş olaiblilriz. Tüm yönetim ekibi adına ben özür dilerim gereksiz yere ters cevap verdiğimiz arkadaşlar olduysa.
Bizde bekliyoruz bakayım ne zaman açılacak ama yaz boyu iyi oyun için yapıyoruz diyor hadi hayırlısı neticesi iyi olur inş. iyi forumlar
Bakımlar zaten uzman kişiler tarafından yapılıyor. Ayrıca kimsenin sizi terslediği yok elimizden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışıyoruz. Sadece biraz sabır gerekiyor o kadar. Sunucu taşıma işlemleri vs. gibi durumlar daha kaliteli bir oyun vermek için yapılıyor.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...