HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Benim GOLIATH gemim var fakat ekipmanlarımın dizilimlerinin kötü olduğunu fark ettim ve sizden yardım istiyorum.
Benim GOLIATH gemim var fakat ekipmanlarımın dizilimlerinin kötü olduğunu fark ettim ve sizden yardım istiyorum.
Ekipmanlarım
Silahlar
Silahlar
15 LF-3
2 LF-2
15 MP-1
2 LF-2
15 MP-1
5'li Roket Atıcısı
Ekstralar
10'lu slot genişleticisi
Roket Hızlandırıcısı
Roket Atar CPU
Radar-CPU
Otomatik Tamir Robotu CPU
Mayın Turbo-2 CPU
ATLAMA CPU-1
Diroit Tamiri CPU-2
Roket Otomatik CPU
İleri Düzey Atlama CPU
Hedef Yardımı-2 CPU
REP-III
AMBAR GENİŞLETİCİSİ
%150 Silah Deposu Genişleticisi
Roket Hızlandırıcısı
Roket Atar CPU
Radar-CPU
Otomatik Tamir Robotu CPU
Mayın Turbo-2 CPU
ATLAMA CPU-1
Diroit Tamiri CPU-2
Roket Otomatik CPU
İleri Düzey Atlama CPU
Hedef Yardımı-2 CPU
REP-III
AMBAR GENİŞLETİCİSİ
%150 Silah Deposu Genişleticisi
Diroitler
3 İRİS
5 FLAX
1 OK Uçuş Düzeni
5 FLAX
1 OK Uçuş Düzeni
Kalkan & Hızlar
10 B02 Kalkan
4 SGN-A03 Kalkan
3 2000 Urilik Hız
2 1000 Urilik Hız
6 16.000 Credilik Hız
4 SGN-A03 Kalkan
3 2000 Urilik Hız
2 1000 Urilik Hız
6 16.000 Credilik Hız
ARGE
2/2 Gemi Gövdedi
1/5 Mühendis
5/5 Kalkan Enerjisi
1/5 Mühendis
5/5 Kalkan Enerjisi
Ekipmanlarım Bunlar Bunları En İyi Hangi Şekilde Dizebilirim Yardımlarınızı Bekliyorum Unuttuğum Bir şey varsa söyleyin yazayım. 

Son düzenleme:
Bırak Ekipmanı..Lenov Al X-3'de NPC Kes Uri Kas...Sürekli Böyle Devam Et..Gece İse Bota Koy...LF-3LERİNİ Ve ELit Kalkanlarını fulleyeceksin.
Bırak Ekipmanı..Lenov Al X-3'de NPC Kes Uri Kas...Sürekli Böyle Devam Et..Gece İse Bota Koy...LF-3LERİNİ Ve ELit Kalkanlarını fulleyeceksin.
Bu hesabı bota koymak istemiyorum.
(IBot Veya KBot Olsa Koyardım Ama Boxy Var.)Bu hesabı bota koymak istemiyorum.(IBot Veya KBot Olsa Koyardım Ama Boxy Var.)
Malasef..Benim Fikrim Bu İlla Uyacaksın Diye Bir Şart Yok..
Onur knk,
Bu hesap senin pek işine yaramaz bence.Yinede illada kasmak istiyorum dersen,openstealth indir.Daha sonra onla npc eks baya bir x2 de aksarsın.Ben günde 50k rahat kasıyordum.Onlada lf3 lerini diroitlerine koyarsın kalkanları full elit yaparsın.Teknolaji Fabrikanı yaparsın süper bir çar olur.Benim fikirim bu.
Bu hesap senin pek işine yaramaz bence.Yinede illada kasmak istiyorum dersen,openstealth indir.Daha sonra onla npc eks baya bir x2 de aksarsın.Ben günde 50k rahat kasıyordum.Onlada lf3 lerini diroitlerine koyarsın kalkanları full elit yaparsın.Teknolaji Fabrikanı yaparsın süper bir çar olur.Benim fikirim bu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)