- Konular
- 177
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm iyi günler ben ve loncadaki bir arkdaşımn çarı aynı şekilde soyuldu bi yarım saat önceydi sanırım girdim çara çıktım editsiz takılıyordum.Şifresini kardeşim dahi bilmiyor çarın ayrıca kafade hiç bir şekilde girmiyorum,dosya da indirmiyorum.Bi çara gireyim dedim baktım şifresi değişmiş çara girlimiş yani şifresi değişmiş bi kaç kere denedim sonra msnden şifre istedim.Şifre geldi ve bi baktım çar bomboş üstünde smokin şeytan kulesinde duruyor.CuneyTArkn merkür.Arkadaşım da aynı sorundan muzdarip adı xNiK0TiNx . Sizden ricam ilgilenin lütfen ya..
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
nasıl bi pvp bu birini çarı soyulsa kanı kanıt istiyonuz milletin size zorumu war durduk yere çarım soyuldu diyecek. manyakmsınız nesiniz ben o edtlere para werdim wermesseniz bu pvp şikayet edeceim bir yer söylede bnede hakkımı bulayım bu kaçıncı yeter.....
- Konular
- 177
- Reaksiyon Skoru
- 49
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
:Z Yetti ya ben bişey anlamadım az önce yöneticinin teki de yazmış sende sorun vardır dosya indirmişsindir,keyloger vardır ondan soyulmuştur dedi dedim oz aman fatih de mi derin de mi jullien de mi nikotin de mi dosya indirmiş hep zaten suç bizde fln yazdım brıaktım.
- Konular
- 426
- Online süresi
- 38m 35s
- Reaksiyon Skoru
- 96
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Slm iyi günler ben ve loncadaki bir arkdaşımn çarı aynı şekilde soyuldu bi yarım saat önceydi sanırım girdim çara çıktım editsiz takılıyordum.Şifresini kardeşim dahi bilmiyor çarın ayrıca kafade hiç bir şekilde girmiyorum,dosya da indirmiyorum.Bi çara gireyim dedim baktım şifresi değişmiş çara girlimiş yani şifresi değişmiş bi kaç kere denedim sonra msnden şifre istedim.Şifre geldi ve bi baktım çar bomboş üstünde smokin şeytan kulesinde duruyor.CuneyTArkn merkür.Arkadaşım da aynı sorundan muzdarip adı xNiK0TiNx . Sizden ricam ilgilenin lütfen ya..
aynen benimde suram TequeLa kule onudeydi bos 1 sekilde.Ninjamda mavilerin 1.köyünde.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)