kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

CuneyTArkn soyulmuştur.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuhss01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 603
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mesaj attık konuşuyoruz da bakalım ne olacak.Gündüz de bir yönetici beni suçladı sorun sendedir dosya indirmişsindir keylogerlidir pcni tarattır fln dedi anlamadım bişey ne bir dosya indirdim ne çarımın şifresini kardeşim biliyor ne de kafede giriyorum,nikotin de aynı şekilde soyuldu..Tşk ederim hepinize,sağolsun var olun.Hakan sana da tşk ederim düşman gibiyiz ama olsun.Bazı dost bildiklerimizden daha düşünceliymişsin(Söz meclisten dışarı).

Bazı hırsızlar msn yada face üzerinden bi link atarlar ona tıklarsın keyloger denilen bi dosya pc ne işler aynen bi virüs gibi o hırsızda pc nde ne var ne yok hepsini kolaylıkla aşırır.Yöneticinin anlatmak istedigi buydu sanırsam.
Dedigim gibi oyun rekabet olmalı düşmanlık degil tartışılır sorun o degil ama ortada bi emek var.Üzüldüm gerçekden thekralında dedigi gibi peşini bırakma ilgilenirler elbet.

Eyvallah teşekkür ederim adminin demek istediği şuydu sana söylim tam yazmadım.''Neden çarın durup dururken soyulsun ki?'' Sanki item peşine düşmüşüm gibi,neyse ölen ile olana çare yok bakalım admin ne yazacak kaç saattir hala cevap gelmedi.

sakin olun gereksiz konu acmamaya özen göster bu sekilde daha hızlı bize bakarlar.Sendeki durum bendede var 30 a yaklasık editim suan yok ama soguk kanlı olmaya gayret ediyorum.

Elbet haklısın.Bu ilk değil benim ama onarımdan sonra benimle ilgilenen yoktu ki bıkkınlık geldi be kardeşim,bu son olsun yani biz de insanız yani.Eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri