berkmenoo 1
berkmenoo
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kodi0317
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 357
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim hesebaım dj yedi ondan sonra dahada açammdım dioyorki türçesi hesabınız uan başka yerde açıkıtır cofim var ıklıyorum gene açılmıyo nasıl yapaacam ya

Oyun adminin hesap bilgileri bazı fırsatçı lamerler tarafından ele geçirilmiş, herkesin başına gelebilicek bir durum endişelencek birşey yok.Oyun yıllardır açık düzenli yedek muhakkak alınıyordur, yetkililerin hem hasar gören dbleri onarması hemde oyunun bir daha bu şekilde bir saldırıya maruz kalmaması için güvenlik çalışmaları uzun sürebilir.

Bu demek değildir ki oyun kapanıcak oyun yetkilileri bu oyun üzerinden bir kazanç sağlıyor ve bu oyuna önem veriyor onlar için oldukça basit bir durum eminim en kısa sürede açmak için çalışıyorlar..

Arkadaşlar kapanacaksa kapatın iyice bakımını filan yapın sonra açın böyle bir aç bir kapa olmuyor ya ,ful edit dizdim çara yeni oynayamadım bile ya bir sorun var ama en azından açıp kapatmayın umut veriyorsunuz sevniyorum oynucam diye geliom eve kapanmıs böyle olacağına KAPATIN NE KADAR SÜRE GEREKİYORSA DÜZELTİN OYUNU sonra açın kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri