Merhaba bir kaç sorum olucaktı çok acil değil sonra cevaplasanızda olur
MMMOT2 GENELİ BAKIM VARMIS NE ZAMAN AÇILIR-?-
**BANA MERKÜRDE DENK GELİYORDU İD VER ŞİFRE VER DİYE DE BEN GMLER PM ATMAZ DİYORDUM ÖLEDE KONU AÇILMISTI ZATEN.AMA SON GÜNLERDE ŞAHİT OLMADIM AMA SS LER DE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA GM LER GERÇEKTEN PM ATIP ŞİFRE İSTİYORMUŞ AÇIKLMA VAR AMA PEK TATMİN EDİCİ DEĞİL AÇIKLAMA YAPARMISNIZ-?-
ŞİMDİDEN SAĞOLUN FORUMDA YENİYİM KONU YANLIŞ YERDEYSE ÖZÜR DİLERİM
MMMOT2 GENELİ BAKIM VARMIS NE ZAMAN AÇILIR-?-
**BANA MERKÜRDE DENK GELİYORDU İD VER ŞİFRE VER DİYE DE BEN GMLER PM ATMAZ DİYORDUM ÖLEDE KONU AÇILMISTI ZATEN.AMA SON GÜNLERDE ŞAHİT OLMADIM AMA SS LER DE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA GM LER GERÇEKTEN PM ATIP ŞİFRE İSTİYORMUŞ AÇIKLMA VAR AMA PEK TATMİN EDİCİ DEĞİL AÇIKLAMA YAPARMISNIZ-?-
ŞİMDİDEN SAĞOLUN FORUMDA YENİYİM KONU YANLIŞ YERDEYSE ÖZÜR DİLERİM
öncelikle bakımın bitiş tarihi bu konuda verilmiş.
Gmler ıd ve şifre isteyemez fakat adminin şu mesajı seni aydınlatacaktır sanırım ;
admin işleri bitince gerekli açıklamayı yapacaktır
Gmler ıd ve şifre isteyemez fakat adminin şu mesajı seni aydınlatacaktır sanırım ;
admin' Alıntı:benim şifreyi ele geçirdiği yok durum çok farklı işim bitsin serverla açıklayacağım zaten. O kişinin ip adresine kadar herşeyide belirledim pazartesi savcılığada vereceğim gerekli kanıtlarla birlikte. Nasıl olsa metin2 pvp server yasal birşey yapamazlar diye düşünüyordur eminim. Görüşeceği savcılıkta![]()
admin işleri bitince gerekli açıklamayı yapacaktır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...