Merhaba,
Bugün sizlere 180 saat boyunca botla kasılmış hesabımı göstereğim yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum ilk hedefim irislerimi fullemek.
GG Enerjisi açarken günlük dosyası çıkıyor arada ordanda arge yapıyorum 1 argem var şuan 
Bu Arada BOXYBOT ile kastım beleşçilik akar :l03:
Bugün sizlere 180 saat boyunca botla kasılmış hesabımı göstereğim yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum ilk hedefim irislerimi fullemek.
GG Enerjisi açarken günlük dosyası çıkıyor arada ordanda arge yapıyorum 1 argem var şuan 
Bu Arada BOXYBOT ile kastım beleşçilik akar :l03:

Son düzenleme:
Vay canına
Hiç bottan çıkarmadın galiba.Spearhead ile 5-3 de openstealth ile palladium toplarsan gg de baya kar yaparsın.Birazdaha bota bırakıp irisleri yaparsın ardından lf3 ve bo2leri tamamlarsın.
Hiç bottan çıkarmadın galiba.Spearhead ile 5-3 de openstealth ile palladium toplarsan gg de baya kar yaparsın.Birazdaha bota bırakıp irisleri yaparsın ardından lf3 ve bo2leri tamamlarsın.
Son düzenleme:
Vay canınaHiç bottan çıkarmadın galiba.Spearhead ile 5-3 de openstealth ile palladium toplarsan gg de baya kar yaparsın.Birazdaha bota bırakıp irisleri yaparsın ardından lf3 ve bo2leri tamamlarsın.
Çıkardım o 180 saat aralıklarla
Bu arada evet spearhead bot gemisi vega kasılmak için filan ama şuana kadar hiç kasılmak için çıkmadığım belli oluyor sanırım :l03:
Son düzenleme: