- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 29
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
ayrıca 16 yaşındayım tecrübemde var biraz
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 72
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 16 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adım:Can
Soyadım:Alioğlu
Daha önce Hamachi Server kurmuşumluğum vardır(Hamachi sw kurmak VPS den zordur).
Oyunda kalma sürem Okul zamanı hafta içi 5-8 Arası değişebilir Hafta sonu 10-14 arası değişebiliyor.
Okul olmadığında Hafta boyu 10-14 saat arası ´´oyunda´´kalabiliyorum Yaş 16 olabildiğince objektif düşünürüm.
Türkçemi asla katletmem tamamen düzgün kullanırım
Çevrem geniştir Reklam yapabilir Fotoshop yapabilir daha çok ilgi çeken fotoğraf-videolar ile oyuna user üstüne user katabilirim ilginizi çekeceğini düşünüyorum !..
iletişim destek.antakyamt2@hotmail.com ekledim sizi bekliyorum
Soyadım:Alioğlu
Daha önce Hamachi Server kurmuşumluğum vardır(Hamachi sw kurmak VPS den zordur).
Oyunda kalma sürem Okul zamanı hafta içi 5-8 Arası değişebilir Hafta sonu 10-14 arası değişebiliyor.
Okul olmadığında Hafta boyu 10-14 saat arası ´´oyunda´´kalabiliyorum Yaş 16 olabildiğince objektif düşünürüm.
Türkçemi asla katletmem tamamen düzgün kullanırım
Çevrem geniştir Reklam yapabilir Fotoshop yapabilir daha çok ilgi çeken fotoğraf-videolar ile oyuna user üstüne user katabilirim ilginizi çekeceğini düşünüyorum !..
iletişim destek.antakyamt2@hotmail.com ekledim sizi bekliyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)