arkadaşlar boxybot kasıyor çok güzel kutu topluyor ama işlemcinize /// cpu kullanımı %100 luyor kapalı olsa bile ben format attırdım çünkü bu yazıyı yazmam bile samimi söylüyorum 10 dakikamı alırdı çok yavaslamıştı.
İsteyen kullansın vps kullanıyorsanız tavsiye ederim tabiki.
İsteyen kullansın vps kullanıyorsanız tavsiye ederim tabiki.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Uslub'a Dikkat.Boxybot'u 1 Haftadan Beri Kullanıyorum Hiçbir Zararını Görmedim Aksi Takdirde Yararlarını Gördüm..PC'me Hiçbir Zararı Dokunmadı..Okuldayken-Uyurken Bile Acık Bıraktım Hiçbir Sorun Olmadı..Sanırım Sorun Sizden Kaynaklanıyor.
Uslub'a Dikkat.Boxybot'u 1 Haftadan Beri Kullanıyorum Hiçbir Zararını Görmedim Aksi Takdirde Yararlarını Gördüm..PC'me Hiçbir Zararı Dokunmadı..Okuldayken-Uyurken Bile Acık Bıraktım Hiçbir Sorun Olmadı..Sanırım Sorun Sizden Kaynaklanıyor.
farklı bilgisayarlardan denedim uygulama kalkmıyor bile denedim derken arkadaşlarda tuzağa düştü enigma mı ne hatası veriyor kaldırsan bile işlemler kısmında hala görünüyor kasarken güzel ama pc gidiyor özür dilerim uslub için 20 tl ye mal olduda.
hiç bir zararını görmedim sadece world of tanks oynarken ms yükseltiyordu o kadar başka hiç bir zararı olmadı bana
aynen benim sabah akşam pc de hiç bir sorun yok...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)