Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Darkorbit Tüm Kapılar | Verdiği Ödüller | Resimli & Detaylı Anlatım - ServerQuery

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Dostum eline, emeğine,harcadığın saatlere ve gözlerine sağlık ;) güzel hazırlamışsın.Haddim olmayarak bi öneride bulunsam az zahmetli olur ama mesela a kapısını yapınca yaratıklardan gelenle birlikte toplam uri [ 26680 ] oluyor b kapısında [ 53360 ] c kpısında [ 80040 ] uri.Bunu tüm kapılarda kaç olduğunun hesabı yapılırsa konu mükemmel ötesi olurdu.Hatta abartılıp tp ler bile hesaplanılabilir %10 tasarım + %10 güçlendirici eklenincce ne oluyor gibilerinden. Ben biraz üstüne düşiyim dedim keyifli oluyor ama çalıştığım için yapamadım.vakit buldukça yapmaya çalışırım.Teşekkürlerimi sunarak herkeze iyi oyunlar.Allaha emanet...

Dostum eline, emeğine,harcadığın saatlere ve gözlerine sağlık ;) güzel hazırlamışsın.Haddim olmayarak bi öneride bulunsam az zahmetli olur ama mesela a kapısını yapınca yaratıklardan gelenle birlikte toplam uri [ 26680 ] oluyor b kapısında [ 53360 ] c kpısında [ 80040 ] uri.Bunu tüm kapılarda kaç olduğunun hesabı yapılırsa konu mükemmel ötesi olurdu.Hatta abartılıp tp ler bile hesaplanılabilir %10 tasarım + %10 güçlendirici eklenincce ne oluyor gibilerinden. Ben biraz üstüne düşiyim dedim keyifli oluyor ama çalıştığım için yapamadım.vakit buldukça yapmaya çalışırım.Teşekkürlerimi sunarak herkeze iyi oyunlar.Allaha emanet...

Yorumun için teşekkür ederim , Bu tür şeyleri bende Düşündüm , Örneğin Videlu kapı yapımları v.s Ancak konu gereğinden fazla yer kaplar , Kullanışsız olurdu

Gemim: Goliaht
Tasarım:Kalkan bide hasar veren var
Silahlar:16 ADET LF3 3 LF2 GERİSİ Mp1 (REZALET) :(
Jenaratörler:

9 TANE 2 BİN URİLİK HIZ GERİSİ Bin urilik bilmiyorum kapıda hıza gerek varmı

5 Adet BO2 2 ADET BO1 GERİSİ 250 KREDİLİK
Droit :

5 tane 6 lwl Flax 2 Adet İris 6 lwl

Pet var kamikaze aldım ise yarar dediler 70 bin uri var bunlar yetersiz biliyorum sanırım uriyle ne alıyım bo2 fln mı lf3 mi diziyim

Yaralı Konu

Gemim: Goliaht
Tasarım:Kalkan bide hasar veren var
Silahlar:16 ADET LF3 3 LF2 GERİSİ Mp1 (REZALET) :(
Jenaratörler:

9 TANE 2 BİN URİLİK HIZ GERİSİ Bin urilik bilmiyorum kapıda hıza gerek varmı

5 Adet BO2 2 ADET BO1 GERİSİ 250 KREDİLİK
Droit :

5 tane 6 lwl Flax 2 Adet İris 6 lwl

Pet var kamikaze aldım ise yarar dediler 70 bin uri var bunlar yetersiz biliyorum sanırım uriyle ne alıyım bo2 fln mı lf3 mi diziyim

Bunun için Konu açabilirsiniz , Yardımcı olmaya çalışırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri