noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Abaza SonumOLdun.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cellat110
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 509

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gunumuzde Senn Gibi Abazalar Kızlara Boyle Art Nıyetlı Bakınca Namus Soz Konusu Olmuyor Tabi .Sen Bide O Kıızın Anne-Babasını Dusun Bakalm.. ;Seni Annen Baban Yetıstırememıs Terbıye Verememıs Bu Saatten Snrada Kmse Yola Getıremez Sen Ve Sen Gibileri. Tek Dyecegm Sey Sempatı Kur O Kızlarn Abisi Olarak Bak Kendıne Benı Anlarsn.Herkezın Bacısı Veya Bayan Akrabası Vardır Umarım Benı Anlamışınızdır.:mad:

Ana Sütüyle Adam Olamamıssn Senı Yetiştıren Anne Babaya Acıyorum Onlar Bunları Gorse Emınımkı Utanırlar Sende.

Ss'nin devamı nerde ? :D
Ya olum ne kadar korkuyosunuz anlamıyorumki. Çok şükür kendimi biliyorum. sazan gibi hemen geliyosunuz :D Sen burda bana temiz aile çocugu rolü yapan kişi oyunda yan çarlarınızla Ana Avrat din bırakmayan kişiliksizler degilmsiinz?
Bunu böyle yapacagını biliyodum o laflarıda bilerek dendi hani senin yaşın ortada oyuna kendini fazla kaptırmışsın çocuk :D kesemeyince sen ölünce çıldırıyon böyle ne diyecegini bilemiyon elin ayagın dolaşıyo :D
Şimdi bu konusmaları bile kendine bi fırsat bi meze tarzı kullanmışsn.
Madem okadar erkeksin Ss nin devamı nerde ? :D
Açıklamamıda şu yönde yapam bu geldi dediki eskici dedi bnde ne alakaysa eskiciyle bi anlam veremedim bnde çöpcü dedim sen ayşeyle sevgilisin dedi ne alakaysa unutmaki ayşede bi kız namus lafı ediyon burda ayşeye nie laf ediyon lan bebe ? sonra dediki siz sanal takılırsınız biz reel takılırız dedi :D
bnde kıskanıyosan bu kadar snde yap dedim oda merak etme bni sevenler var dedi bnde dedim git seni ormandakiler sevsin dedim sen ormandanmı geliyon dedi bnde orda abin balta girmemiş ormanlara girdi dedim :D bunlar daha Ss nin hatırladıgım kısmı yememişki devamnıda atsın orda lafı nasıl çevirdi en sonunda klasic iftirası ve yalanını söyledi 'Sus ahmet' dedi :D

Son düzenleme:
Ana bacı kufur ettgım br ss varsa yayınlarsın olur bıter.Senımı Kesemıcem ? Bırakesh İle 2'nizi kulede ipe duzdum la sefıller 5-2de verdım elıne 2 gram gururun olsa karsıma cıkmazsn Biraz Denıze Ozenın :) adamn loncasını cektn lncaya laf edıyosn ama nafıle yne rakıbımız olamıyorsunuz sefıller.

CEKEMIYORSAN SABUNLA DENE.

La Hakan ne yüzsüz adamsın buna bile cevap veriyorsun edep ya hu edep ! Önce edep :) Kime anlatıyorum ki yüzü kızarmayandan kork demişler ve çok şükür Hakan tipimiz bozuk,sütümüz değil(!) :) Balta girmemiş ormanmış peh;anası bacısı olmayan,veya olupta iplemeyenler yapan bunları Hakan kanın kaynıyor git belanı bizden bulma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri