Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Server açacaklar okusun..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nokta7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 277

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar. Server açacak arkadaşlara şunları söylemek istiyorum:

1) Eğer server açacaksanız [GM] alımı yok ise parayla [GA] alımı yapmayınız. [GA]'nın açılımı 'Game Master Assistans' olarak bilinir. Adam sizlere yardım edecek,üstüne para verecek,akıl mantık almıyor. Birde diyorsunuz '[GA]'larda +15 Nova bilmem ne set olacak'. Peki diğer playerler bunu hoş karşılayacaklar mı? Sanmıyorum.

2) Asla torpille iş yapmayın. Arkadaşım,kardeşim,kuzenim gibi bahanelerle birçok playerin hakkı yenmektedir. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

3) Server açarken oyunu sıkıcı yapacak Rate'ler,Cap'ler belirlemeyin. Gayet zevkli olabileceği şekilde ayarlayınız her şeyi. İlk başlarda oyun yeni diye player çoğalacaktır,zamanı gelince belki oyuncunuz bile kalmayacaktır.

Lütfen bu söylediklerime kulak veriniz,eminim ki daha birçok oyuncu böyle düşünmektedir. Bende para olsa aklımda yeni projeler falan felan var,güzel bir server kuracağım ama benim gibi öğrenci adamda para ne gezer. :)

Herkese iyi eğlenceler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri