Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

metin2 china server (genel anlatm)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle merhaba arkadaşlar...
Size elimden geldiğince : metin2 private server ( metin2 özel server.)'ini anlatmaya çalışacağım. oyunun ismi metin2 deilde longju2 dir. anlamı metin2/gök taşı dır. oyun private yani kolay lwl atlama kolay item kasma kolay para kasma vs dir. oyunda tam 5 dakikada 19 lwl olabilirsiniz. 19 lwl'e kadar 5 ila 3 dakikada aç yabani köpek, yabani köpek vs hayvanlarda direk 19 lwlsiniz. pot alma derdiniz olmaz direk hayvanlarda 82 85 adet arasında orta boy kırmızı iksir (kırmızı pot) çıkacaktır. bu oyunda sabahlarsanız direk 55 60 lwl olursunuz. ama oyunun dez avantajlarıda bulunmaktadır. oyunda tek server vardır.. nedeni ise : oyunun şuan çinde yeni olmasıdır. aynı türkiyedeki gibi türkiyeye yeni geldiğindede 1 server alesta vardı. herneyse longju2nin dez avantajları : oyunda tek server bulunur. 4 chsi vardır 4.ch full olur. dier chler arada full arada normal arada full boştur. oyuna girerken biraz beklemeniz gerekir. eğer internetiniz hızlı internet ise beklemeden girebilirsiniz eğer 1 megabit 49veya30 ytlelik internetlerden ise biraz bekleme yaparsınız oyun saat sabah 7 ile akşam 8.30 7.30 arasıdna lag içerir. lag ne derseniz / oyun donup durur. oyun atar,server kasar. yani oyuna pcnizin alışması zaman alabilir. ilk girdiğinizde çok lag olur. 10 30 giriş arasında oyunun lagları azalır. girişler kolaylaşır. her neyse sorunlarınız için msn mail diemcizone@hotmail.com / diemcizone@w.cn hotmail.com u daha çok açıyorum eklerseniz sorunlarınıza belki çare bulabilirim. Rep istemiyorum. ama verirsenizde geri çevirmem. :) aç gözlülük yapmıyorum illa rep die rep'i alıcna ne olacakki ben sizin iyiliğiniz,eğlenceniz için bilgimi paylaşıyorum. herneyse İYİ PAYLAŞIMLAR ARKADAŞLARIM.

selam arkdasım msn ekledım ıns acarsın karsılasırız bi anlatırsan sevinirim

Paylasım İcin Tesekkürler... selam arkdasım msn ekledım ıns acarsın karsılasırız bi anlatırsan sevinirim

Paylasım İcin Tesekkürler... selam arkdasım msn ekledım ıns acarsın karsılasırız bi anlatırsan sevinirim

Paylasım İcin Tesekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri