noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

•/|\• Serverinize Kurulumlu Pack Yapın ! •/|\•

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zagre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 140
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ibffkpygFTb3PA.png
Merhaba Arkadaşlar Gene Dev Bir Konu Paylaşıyorum. Benim Tavsiyem Serverinize Kurulumlu Pack Yapın. Bu Nedir Diyorsanız Alttaki Gördüğünüz Gibi Serverinize Ait Yapabileceğiniz Özel Kurulumdur. Setup Gibi Birşey Yani. Sonu .exe ile Bitiyor. Yapması Çok Kolay. İlk Olarak Bu Nedir Diyorsanız :
56863218_1269378605_1ea0cf39104d.png

ibatxzYG6tVHez.gif

ibffkpygFTb3PA.png

Resimlerde ZazgreMT2 Falan Yazıyor Ama Öyle Bir Metin2 Falan Yok Arkadaşlar. Gördüğünüz Gibi Rardan Çıkarmakla Falan Bunlarla Uğraşmak Yerine 2 Tıklama ile Metin2 Kuruluyor. Bu Büyük Kolaylık Bence. Şimdi Bunu Kullanırsam Avantajlarım Ne Olur Derseniz :
- WinRAR'ın Bir Özelliği Olduğu İçin Aynı Şekilde Pack Sıkıştırılır Ve Boyut Azalır.
- Kurulum Açıldığında Oyun Hakkında Bilgilendirme Yapabilirsiniz. [Site,Kurallar] vs.
- Kurulum Eskisinden Ziyade Çok Daha Kolay Ve Pratiktir.
- Kurulum Bittiğinde Oyunun Direk Açılmasını Sağlayabilirsiniz.
- Oyun Kurulduğunda Masaüstünde Kısayol Oluşmasını Sağlayabilirsiniz.
- Kurulum Yapacağınız Setup Dosyasının İconunu Değiştirebilirsiniz.
Ve Daha Birçok Özellik Barındıan Güzel Bir Kurulum Packı Yapabilirsiniz Serverinize.

ANLATIM
56863266_1269379083_3776211235ab.png

Evet Arkadaşlar Yapması Çok Kolay Aslında. Sadece Odaklanmanız Ve Her Yazılanı Dikkatlice Uygulamanız Gerekiyor. Şimdi İlk Olarak Serverinizin Pack Dosyalarını Bir Dosyaya Atın.

iQd0cLPBxDoLV.png

Şimdi Tüm Dosyaları Seçin Ve Sağ Tıklayın. Tıkladıktan Sonra ''Arşive Ekle...'' Yazan Yere Basın.​

iUAKUa0nm4mlD.png

ibea8xjsyY7R7D.png

Bastıktan Sonra Resimdeki Gibi ''SFX arşivi oluştur'' a Basın. Ardından Sıkıştırma Yöntemi'ni ''En iyi'' Yapın. Sonu ''.rar'' Olan Pack ''.exe'' Olacaktır.

iUAKUa0nm4mlD.png

ibiaYt9Krlferx.png

''Gelişmiş'' Bölümüne Geliyoruz Ve ''SFX seçenekleri...'' Yazan Yere Tıklıyoruz.

iUAKUa0nm4mlD.png

iXw0ysFpRzyKJ.png

İlk Olarak ''Lisans'' Bölümüne Giriyoruz. Resime Benzer Veya Kendi Kafanıza Göre Bir Şeyler Yazabilirsiniz.

Yazılar :
HTML:
Okuyunuz !!! ↓↓

ZagreMT2'de Hile , Küfür , Argo vb. Şeyler Yasaktır. 
Oyunumuz En Usta Ekipler Tarafından Kontrol Editmekte
Ve Sizin En Yüksek Eğlence Anlayışınıza Göre Düzenlenmiştir.
Oyunumuz Ne Çok Zor, Ne De Çok Basit Bir Serverdir.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Turkmmo - Zagre

İyi Oyunlar Dileriz..
iUAKUa0nm4mlD.png

ibsaLgPHsyNacQ.png

Evet Beyler ''Metin Ve Simge'' Yazan Yere Tıklıyoruz. ''SFX Penceresinin Başlığı'' Yazan Yere Kurulumun Yapılırken Görünen İsimi Yazıyoruz.. Ben Pack İsmini Ve Oyunun Adını Yazdım. Tabi Siz Dilediğiniz Gibi Yapabilirsiniz. ''SFX Penceresinde Gösterilecek Metin'' Kısmına Da Kurulumun Nasıl Kullanılacağını Yazmanızı Tavsiye Ediyorum. Resimdeki Gibi.

Yazılar :
HTML:
ZagreMT2 Ultra Pack

♦ ''Buradan Seç'' Simgesine Tıkla. Ve Metin2'nin Bulunduğu
Konumu Seç. Örneğin : 
C:\Oyunlar\Metin2
Daha Sonra Tamam'ı Tıkla Ve ''Çıkart'' Butonuna Bas.
Bittikten Sonra Masaüstünde Oluşan Dosyadan Oyuna
Girebilirsiniz İyi Oyunlar !.!
iUAKUa0nm4mlD.png

ibmbH12CEhwPTW.png

''Genel'' e Geliyoruz Arkadaşlar. Ok İle Gösterdiğim Yere Metin2'nizi Açarken Kullandığınız Exe İsmini Yazıyorsunuz. Örneğin Benim Metin2'yi Açmak İçin Kullandığım EXE'nin İsmi ''Metin2.exe'' İse Aynen Yazıyoruz Sonunda .exe Olacak Şekilde. Bunu Yaptığınızda Oyun Kurulum Bittiği An Açılacaktır.

iUAKUa0nm4mlD.png

iRYknbQZlgrqs.png

''Gelişmiş''e Geliyoruz. Ardından Resimde Gösterdiğim Gibi ''Kısayol Ekle'' Diyoruz.​

idDoZPfVD1O9K.png

Arkadaşlar Şimdi ''Nerede Oluşturulacak'' Bölümüne Kesinlikle ''Masaüstü'' Deyin.

- Hedef Dosya Adı : Metin2.exe Yapın. [Eğer İsim Farklıysa Onu Yazın.] Arkadaşlar Buraya Yazdığınız Şey, Metin2'nin Açıldığı Klosörün Konumu İçerisindeki Dosyanın İsmidir. EXE ismini Yanlış Yazarsanız Masaüstündeki Oyun Açılmaz.
- Kısayol Adı : Oyununuzun İsmi Yapın. Arkadaşlar Buraya Yazdığınız Şey, Oyun Masaüstünde Oluştuğunda Çıkan Kısayol'un İsmidir.

Yaptıktan Sonra Tamam Deyin.

iUAKUa0nm4mlD.png

iurHJwXqKYCzT.png

''Güncelleme'' Bölümüne Geliyoruz. Orada ''Üzerine Yazma Modu''nu Resimdeki Gibi Ayarlıyoruz Arkadaşlar. Ardından ''Tamam'' Diyoruz. Birdaha Tamam Dediğimizde Biraz Bekliyoruz. Aynı Klosörde Kurulum Pack'ı Hazır Olmuş Olur. İyi Forumar Herkeze !

Hepsi Bu Kadar Arkdaşlar! Alıntı yapanlar Falan Olursa Turkmmo - Zagre'den Alıntıdır Gibi Birşey Yazarlarsa Çok Sevinirim.​

ibffkpygFTb3PA.png

GELİP YAPARMSN SKYPE VERSEM YADA RESIMLERI GÜNCELLERMSN skype:jyestochecuu_1

ibffkpygFTb3PA.png
Merhaba Arkadaşlar Gene Dev Bir Konu Paylaşıyorum. Benim Tavsiyem Serverinize Kurulumlu Pack Yapın. Bu Nedir Diyorsanız Alttaki Gördüğünüz Gibi Serverinize Ait Yapabileceğiniz Özel Kurulumdur. Setup Gibi Birşey Yani. Sonu .exe ile Bitiyor. Yapması Çok Kolay. İlk Olarak Bu Nedir Diyorsanız :
56863218_1269378605_1ea0cf39104d.png

ibatxzYG6tVHez.gif

ibffkpygFTb3PA.png

Resimlerde ZazgreMT2 Falan Yazıyor Ama Öyle Bir Metin2 Falan Yok Arkadaşlar. Gördüğünüz Gibi Rardan Çıkarmakla Falan Bunlarla Uğraşmak Yerine 2 Tıklama ile Metin2 Kuruluyor. Bu Büyük Kolaylık Bence. Şimdi Bunu Kullanırsam Avantajlarım Ne Olur Derseniz :
- WinRAR'ın Bir Özelliği Olduğu İçin Aynı Şekilde Pack Sıkıştırılır Ve Boyut Azalır.
- Kurulum Açıldığında Oyun Hakkında Bilgilendirme Yapabilirsiniz. [Site,Kurallar] vs.
- Kurulum Eskisinden Ziyade Çok Daha Kolay Ve Pratiktir.
- Kurulum Bittiğinde Oyunun Direk Açılmasını Sağlayabilirsiniz.
- Oyun Kurulduğunda Masaüstünde Kısayol Oluşmasını Sağlayabilirsiniz.
- Kurulum Yapacağınız Setup Dosyasının İconunu Değiştirebilirsiniz.
Ve Daha Birçok Özellik Barındıan Güzel Bir Kurulum Packı Yapabilirsiniz Serverinize.

ANLATIM
56863266_1269379083_3776211235ab.png

Evet Arkadaşlar Yapması Çok Kolay Aslında. Sadece Odaklanmanız Ve Her Yazılanı Dikkatlice Uygulamanız Gerekiyor. Şimdi İlk Olarak Serverinizin Pack Dosyalarını Bir Dosyaya Atın.

iQd0cLPBxDoLV.png

Şimdi Tüm Dosyaları Seçin Ve Sağ Tıklayın. Tıkladıktan Sonra ''Arşive Ekle...'' Yazan Yere Basın.​

iUAKUa0nm4mlD.png

ibea8xjsyY7R7D.png

Bastıktan Sonra Resimdeki Gibi ''SFX arşivi oluştur'' a Basın. Ardından Sıkıştırma Yöntemi'ni ''En iyi'' Yapın. Sonu ''.rar'' Olan Pack ''.exe'' Olacaktır.

iUAKUa0nm4mlD.png

ibiaYt9Krlferx.png

''Gelişmiş'' Bölümüne Geliyoruz Ve ''SFX seçenekleri...'' Yazan Yere Tıklıyoruz.

iUAKUa0nm4mlD.png

iXw0ysFpRzyKJ.png

İlk Olarak ''Lisans'' Bölümüne Giriyoruz. Resime Benzer Veya Kendi Kafanıza Göre Bir Şeyler Yazabilirsiniz.

Yazılar :
HTML:
Okuyunuz !!! ↓↓

ZagreMT2'de Hile , Küfür , Argo vb. Şeyler Yasaktır. 
Oyunumuz En Usta Ekipler Tarafından Kontrol Editmekte
Ve Sizin En Yüksek Eğlence Anlayışınıza Göre Düzenlenmiştir.
Oyunumuz Ne Çok Zor, Ne De Çok Basit Bir Serverdir.

Turkmmo - Zagre

İyi Oyunlar Dileriz..
iUAKUa0nm4mlD.png

ibsaLgPHsyNacQ.png

Evet Beyler ''Metin Ve Simge'' Yazan Yere Tıklıyoruz. ''SFX Penceresinin Başlığı'' Yazan Yere Kurulumun Yapılırken Görünen İsimi Yazıyoruz.. Ben Pack İsmini Ve Oyunun Adını Yazdım. Tabi Siz Dilediğiniz Gibi Yapabilirsiniz. ''SFX Penceresinde Gösterilecek Metin'' Kısmına Da Kurulumun Nasıl Kullanılacağını Yazmanızı Tavsiye Ediyorum. Resimdeki Gibi.

Yazılar :
HTML:
ZagreMT2 Ultra Pack

♦ ''Buradan Seç'' Simgesine Tıkla. Ve Metin2'nin Bulunduğu
Konumu Seç. Örneğin : 
C:\Oyunlar\Metin2
Daha Sonra Tamam'ı Tıkla Ve ''Çıkart'' Butonuna Bas.
Bittikten Sonra Masaüstünde Oluşan Dosyadan Oyuna
Girebilirsiniz İyi Oyunlar !.!
iUAKUa0nm4mlD.png

ibmbH12CEhwPTW.png

''Genel'' e Geliyoruz Arkadaşlar. Ok İle Gösterdiğim Yere Metin2'nizi Açarken Kullandığınız Exe İsmini Yazıyorsunuz. Örneğin Benim Metin2'yi Açmak İçin Kullandığım EXE'nin İsmi ''Metin2.exe'' İse Aynen Yazıyoruz Sonunda .exe Olacak Şekilde. Bunu Yaptığınızda Oyun Kurulum Bittiği An Açılacaktır.

iUAKUa0nm4mlD.png

iRYknbQZlgrqs.png

''Gelişmiş''e Geliyoruz. Ardından Resimde Gösterdiğim Gibi ''Kısayol Ekle'' Diyoruz.​

idDoZPfVD1O9K.png

Arkadaşlar Şimdi ''Nerede Oluşturulacak'' Bölümüne Kesinlikle ''Masaüstü'' Deyin.

- Hedef Dosya Adı : Metin2.exe Yapın. [Eğer İsim Farklıysa Onu Yazın.] Arkadaşlar Buraya Yazdığınız Şey, Metin2'nin Açıldığı Klosörün Konumu İçerisindeki Dosyanın İsmidir. EXE ismini Yanlış Yazarsanız Masaüstündeki Oyun Açılmaz.
- Kısayol Adı : Oyununuzun İsmi Yapın. Arkadaşlar Buraya Yazdığınız Şey, Oyun Masaüstünde Oluştuğunda Çıkan Kısayol'un İsmidir.

Yaptıktan Sonra Tamam Deyin.

iUAKUa0nm4mlD.png

iurHJwXqKYCzT.png

''Güncelleme'' Bölümüne Geliyoruz. Orada ''Üzerine Yazma Modu''nu Resimdeki Gibi Ayarlıyoruz Arkadaşlar. Ardından ''Tamam'' Diyoruz. Birdaha Tamam Dediğimizde Biraz Bekliyoruz. Aynı Klosörde Kurulum Pack'ı Hazır Olmuş Olur. İyi Forumar Herkeze !

Hepsi Bu Kadar Arkdaşlar! Alıntı yapanlar Falan Olursa Turkmmo - Zagre'den Alıntıdır Gibi Birşey Yazarlarsa Çok Sevinirim.​

ibffkpygFTb3PA.png

resimler gozukmuyor acaba video varmi?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri