Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Başarıların devamını dilerim.![]()
Tesekkur ederim..
Tıp okuyan bir öğrenci bilgilerindeki "Nerden?" kısmına "Nerden: Yerden
" cevabını veriyor.
Komik.
Hayırlı olsun.
" cevabını veriyor.Komik.

Hayırlı olsun.
Tıp okuyan bir öğrenci bilgilerindeki "Nerden?" kısmına "Nerden: Yerden" cevabını veriyor.
Komik.
Hayırlı olsun.
Tıp okumam ile
Espri anlayısımı karsılastırdıgını söyleyemezsin heraldee
İlla tıp okuyorum diye ciddi sert ya da sizin sandığınız gibi aşırı zeki biri mi olmam gerekiyo ? 
Saçmalamanın Tarzım Olduğunu da söyleyim
Saçmalama'k Tarzı'm'dır..!

İyi Forumlar Tesekkürler
Tebrik Etmesendee 
Espri anlayısımı karsılastırdıgını söyleyemezsin heraldee
İlla tıp okuyorum diye ciddi sert ya da sizin sandığınız gibi aşırı zeki biri mi olmam gerekiyo ? 
Saçmalamanın Tarzım Olduğunu da söyleyim

Saçmalama'k Tarzı'm'dır..!

İyi Forumlar Tesekkürler
Tebrik Etmesendee 
Tıp okuyan bir öğrenci bilgilerindeki "Nerden?" kısmına "Nerden: Yerden" cevabını veriyor.
Komik.
Hayırlı olsun.
Arkadaşa Katılıyorum ; Yinede Hayırlı olsun . O Üniversite de Benim Tanıdıklarım Vardı Samet Falan Tanıyor musun ?
Arkadaşa Katılıyorum ; Yinede Hayırlı olsun . O Üniversite de Benim Tanıdıklarım Vardı Samet Falan Tanıyor musun ?
Bölümü ne ? ve Kocaa bi üniversite ayrıca Soyismini bilmiyorum ve ayrıca Espiri yapmayım mı biraz şaka biraz gırgır ? bu forumda takıldığım 2.günden beri benimle alıp veremedikleri olay ne bilmiyorum.. Tıp okuyoruz diye de cıvığını cıkartıp somurtkan mı olayım ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)