İmparatorluk Kayasının Kaldırılma Düşüncesindeyim Nedeni İse Serverde Hileciler Ve Maglumunuz Yapmadıkları Adilikler Kalmıyo İmparatorluk Metinini Kesiyor Sırf Hileci Biz Kestik Diyelim Tamam Ama Yere Düşen İtemleri Alıyorlar Bizim İsmimi Çıkıyor
Dipnot:
Şunuda Diyemeden Geçemiyorum Reklam Yapıyosunuz Yalan Reklam Yapmayın Bari
Dobra Olun
Hile-Dc Engelli Server 
Dipnot:
Şunuda Diyemeden Geçemiyorum Reklam Yapıyosunuz Yalan Reklam Yapmayın Bari
Dobra Olun
Hile-Dc Engelli Server 
İmparatorluk Kayasının Kaldırılma Düşüncesindeyim Nedeni İse Serverde Hileciler Ve Maglumunuz Yapmadıkları Adilikler Kalmıyo İmparatorluk Metinini Kesiyor Sırf Hileci Biz Kestik Diyelim Tamam Ama Yere Düşen İtemleri Alıyorlar Bizim İsmimi Çıkıyor
Dipnot:
Şunuda Diyemeden Geçemiyorum Reklam Yapıyosunuz Yalan Reklam Yapmayın BariDobra Olun
Hile-Dc Engelli Server
![]()
Adama Bak Ya Kendini Ne Sanıyon?
Yalan Reklam ha Çalıştırsana DC'yi Madem Yalan DC'yi Çalıştır Bakalım.
Kendini Beğenmiş.Eğer Yalansa Reklamlar Defolup Gidersin Oyundan.
Son düzenleme:
7x Hilesi Çalısmıyomu Oyunda Arkadaşım Körmüsün Sen Sana Sormucam Kendimin Nasıl Oldugumu Dengesiz. Sen Kimsinki Sana Sorucam
7x Hilesi Çalısmıyomu Oyunda Arkadaşım Körmüsün Sen Sana Sormucam Kendimin Nasıl Oldugumu Dengesiz. Sen Kimsinki Sana Sorucam
DC İle 7X'i Ayrıt Edemeyen Zeki İnsan

Üstelik 7x Bir Skıli 7 Kere Vurmayla Olur O Sadece Düz Durmadan Vurma Biraz Araştır Sonra Gel Buraya

Son düzenleme:
Cahil
Reklamda Hile-Dc Engelli Deniliyor Hile Ayrı Dc Ayrı Bu 1 Metin Keserken At Üstünde 7x Kullanan gelsin bakalım Sen Metini Keserken Kesiyorlar Seni Boş Boş Konuşup Burda Msj Kasıyosun Deneme Moderatör Olucan Güya Böle Boş Boş Konusmakla Olmuyo
Reklamda Hile-Dc Engelli Deniliyor Hile Ayrı Dc Ayrı Bu 1 Metin Keserken At Üstünde 7x Kullanan gelsin bakalım Sen Metini Keserken Kesiyorlar Seni Boş Boş Konuşup Burda Msj Kasıyosun Deneme Moderatör Olucan Güya Böle Boş Boş Konusmakla Olmuyo- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...