Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Atıp tut tuğun saçmalıklara bi son vercek wideolu bi kanıt yaptım fear bi kac editim yanlıs die bir yerin kalkıyordu buda sana ders olsun fearcım öle bir yerin şişmesin daha wsye yemiyor fazla konusma kes dırdırı beni böle basit seylerleede urastırma...bi diğer hususta sen kimi rezil ediyon la
hı forumda rezil olmusum lan sadece buna inat yaptım daha sslerin cok lonca wsye yemedin anları ne tez unuttun tek yanmda CixVeLeT wardı tek o warken yusuf yusufladın simdi erkek mi oldun lan izlesin Venüs Halkı qörsün bakalım
sana abi Tawsiyesi Fear kendinden büyük işlere bulaşma.!
hı forumda rezil olmusum lan sadece buna inat yaptım daha sslerin cok lonca wsye yemedin anları ne tez unuttun tek yanmda CixVeLeT wardı tek o warken yusuf yusufladın simdi erkek mi oldun lan izlesin Venüs Halkı qörsün bakalım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sana abi Tawsiyesi Fear kendinden büyük işlere bulaşma.!
Son düzenleme:
Polemik yaratma çabalarına karşın bir kilit hikayesi..
Başlığa ve yorumlara biraz dikkat lütfen.Yoksa bahsettiğim hikaye gerçeğe dönüşebilir.
Başlığa ve yorumlara biraz dikkat lütfen.Yoksa bahsettiğim hikaye gerçeğe dönüşebilir.

qüzel beğendim
sözlerini ama söle bise war ki Polemik'i Cıkarana bakıcan Bir Kapak Hikayesi demekte istiyorum
burada ama kişisele sürmeyin işi 
we feara qelince Fear O venüs Lonca Resimlerindeki o kadar çaba boşa qitti için coook üzüldüm