Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Serverimiz bakıma alınmıştır adminlerde vega vardır,girmek isteyenler yerini hamachide kapsın vs mapı menuler değiştiriliyor.
İyi oyunlar.
Serverimiz bakıma alınmıştır adminlerde vega vardır,girmek isteyenler yerini hamachide kapsın vs mapı menuler değiştiriliyor.
İyi oyunlar.
Merhaba KİNG-UZAYLI lar,
Bugün az sonra başlıyacak BUL KAZAN etkinliğine hazırmısınız hamachide yernizi kapın serverimiz açıldı online olarak bekleye bilirsiniz admininiz ben kngkral11 olarak vegayla dolaşacağım.Admin olduğumun kanıtı VEGA dır.İYİ CREDİLER.
Bugün az sonra başlıyacak BUL KAZAN etkinliğine hazırmısınız hamachide yernizi kapın serverimiz açıldı online olarak bekleye bilirsiniz admininiz ben kngkral11 olarak vegayla dolaşacağım.Admin olduğumun kanıtı VEGA dır.İYİ CREDİLER.
[ı]etkinlik başlamak üzere king-uzay hamachisi doldu taştı king-uzay2 ve 3 hala boş gelebilirisn.[/ı]
Site Konusunda ileri düzeyde birşeyler bilmiyorum ama daha önce tr.gg'den site yapmışlığım var Yardımcı Olabilir. Site Konusunda Msj Atman Yeterli.