Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Beyler Bugün tek1 çöldeydi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hoqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kralı gelsin :D

O zaman burda öyle ileri geri konuşmayacaksın, kendi aramızdada halledebilirdik.

HitSura

Bana nasıl konusacağımı öğretme... Potansiyelin yetmez.....
Haaa sana gıcık olmamın sebebi ws ile igili değil orda Tek1 ile yaptıklarını unutma...
Sen tek1 in yanını sectin yani yalancı palavracı birinin tarafını sectin... Ha son birsey daha o kesdiğin car hoqan değildi... IIalibeyII di onun statüleri daha düzeltmedim. Uzun lafın kısası tebrikler ws için... Sana da acıdım yanlıs tarafı sectiğin için

Bana nasıl konusacağımı öğretme... Potansiyelin yetmez.....
Haaa sana gıcık olmamın sebebi ws ile igili değil orda Tek1 ile yaptıklarını unutma...
Sen tek1 in yanını sectin yani yalancı palavracı birinin tarafını sectin... Ha son birsey daha o kesdiğin car hoqan değildi... IIalibeyII di onun statüleri daha düzeltmedim. Uzun lafın kısası tebrikler ws için... Sana da acıdım yanlıs tarafı sectiğin için

Kimseye birşey öğretme amacım yok, mesele potansiyel meselesi değil insanlık meselesi, osman abiye o kadar laf yakıştırma yapıyorsunuz ama elinizde herhangi bi delil yok, size iftira atıldığında siz de bunu söylüyorsunuz, elinizde kanıt varmı diye, ben uzun zamandır osman abiyle tanışıyorum şu an kadar bana hiç bi yanlışı olmadı, kesme kesilme olayını bu kadar büyütmenizi anlamıyorum her çar keserde kesiledebilir zaten attığım mesajı tartışma çıkarmak amaçlı atmadım, sadece adım geçtiği için fikrimi söyledim. Herkesi kesme gibi bi iddiam hiç bir zaman olmadı bi çok kişiyi kestiğim gibi bi çok kişiyede kesilebilirim bunda büyütecek bişey yok, neticede sadece bi oyun !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri