Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Beyler Bugün tek1 çöldeydi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hoqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hoqan

Level 5
TM Üye
Konular
129
Reaksiyon Skoru
81
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 6 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

di-VUPQ0NY6.jpg

Bu resimde onu kovalarken... hitsurayı kesmişdim yerdeydi inanmazsanız coline sorun ... Malum sonra yerden kaldırmadılar ama 2kişi iken bile tek1 kacmaya devam....
di-SLBL.jpg

Eeeee Tek1(Yalancı. Sahtekar) Elbet tek kalıyacam dedim. Bak inanmadın tek kaldın ne oldu... Tabiki Paspas....
di-5Q7D.jpg

Sonra Alibeyden biraz argolu kelimeler kullanınca editleri hoqana verdik tek1i çölde gördüm. Önce serbesde kesdim :D .. Ama derecem 0 oldu :mad: Neyse ws attık 6-2 yendim... Sonra tek1 den iz yok...
di-YE83.jpg

Şimdi tek1 e sorsam yok kacmadım yenilmedim kralı gelsin der... Beyler adam krtkde 17k 18k dan asağı yemiyor hala konusuyor....

Haa hitsurayıda tebrik ederim. Ws de 5-1 yendi. Ama yenmesine ben izin verdim lanetli deniyordum. wslik itemlerde takılı değildi. Daha doğrusu rekor denemişdim. Neyse mazeret üretmiyim yendi tebrik ederim ama ws lik itemler takılıyken karsıma cıkmasın

Öncelikle tşk, sonradan ws lik itemlerini taktın yine aldım, sadece lanetliyi deniyordun lanetli 35 + 13 beceriliydi sanırım, onla daha rahat yatırman gerekirdi. ws istiyorsan tekrar atabiliriz burda habersiz konu açmana gerek yoktu, burda ileri geri konuşmanun lüzumu yok.

-HitSura-

:D bi lanetliyle bitmiyor... canımı coğaltmadım zeka ve ataklıları taktım 60 buyu hızı da düşürdüm daha da kesemezsen yuh derim

Polemik yaratmayın lütfen. Bu oyunda yenmekte var, yenilmekte. Bu iki kavramı sakın unutmayın. :)

O zaman burda öyle ileri geri konuşmayacaksın, kendi aramızdada halledebilirdik.

HitSura

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri