- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu resimde onu kovalarken... hitsurayı kesmişdim yerdeydi inanmazsanız coline sorun ... Malum sonra yerden kaldırmadılar ama 2kişi iken bile tek1 kacmaya devam....
Eeeee Tek1(Yalancı. Sahtekar) Elbet tek kalıyacam dedim. Bak inanmadın tek kaldın ne oldu... Tabiki Paspas....
Sonra Alibeyden biraz argolu kelimeler kullanınca editleri hoqana verdik tek1i çölde gördüm. Önce serbesde kesdim
.. Ama derecem 0 oldu
Neyse ws attık 6-2 yendim... Sonra tek1 den iz yok...
Şimdi tek1 e sorsam yok kacmadım yenilmedim kralı gelsin der... Beyler adam krtkde 17k 18k dan asağı yemiyor hala konusuyor....
Haa hitsurayıda tebrik ederim. Ws de 5-1 yendi. Ama yenmesine ben izin verdim lanetli deniyordum. wslik itemlerde takılı değildi. Daha doğrusu rekor denemişdim. Neyse mazeret üretmiyim yendi tebrik ederim ama ws lik itemler takılıyken karsıma cıkmasın
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle tşk, sonradan ws lik itemlerini taktın yine aldım, sadece lanetliyi deniyordun lanetli 35 + 13 beceriliydi sanırım, onla daha rahat yatırman gerekirdi. ws istiyorsan tekrar atabiliriz burda habersiz konu açmana gerek yoktu, burda ileri geri konuşmanun lüzumu yok.
-HitSura-
-HitSura-
- Konular
- 129
- Reaksiyon Skoru
- 81
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bi lanetliyle bitmiyor... canımı coğaltmadım zeka ve ataklıları taktım 60 buyu hızı da düşürdüm daha da kesemezsen yuh derim