HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başlangıç 15te başlar ve 1 lwl de giyilen tüm itemler +9 verir
Npc ler
Zırhçı: 1ve 34 zırhları ve 1 lwlik kasklar ve kalkanlar
Sialhçı:1 lwl ve 32 silahları
Market
otlar
Nesne market:Efsun nesnesi Kutsama vb..
+basma itemlerinin satılacağı npc
Droplar 500
Ve en önemlisi Dolum Garantisi Olması. Bu şu oluor daha önce bilişimden sw aldığım tanıtım yapmışlardı ve online sayısı +30 du ilk günlerden sonra benim reklam yapmama rağmen sw +80 online oluordu ne yazıkı bilişim kapandı böle bi bilişim arıyorum varsa lütfen alta yasın
Npc ler
Zırhçı: 1ve 34 zırhları ve 1 lwlik kasklar ve kalkanlar
Sialhçı:1 lwl ve 32 silahları
Market
otlarNesne market:Efsun nesnesi Kutsama vb..
+basma itemlerinin satılacağı npc
Droplar 500
Ve en önemlisi Dolum Garantisi Olması. Bu şu oluor daha önce bilişimden sw aldığım tanıtım yapmışlardı ve online sayısı +30 du ilk günlerden sonra benim reklam yapmama rağmen sw +80 online oluordu ne yazıkı bilişim kapandı böle bi bilişim arıyorum varsa lütfen alta yasın
Merhabalar,
İstediğiniz Özellikleri Sağlayabilirim size
Ali@dumanhost.net ekleyin görüşelim.
DumanHost.NET,
Ali ÇOLAK.
İstediğiniz Özellikleri Sağlayabilirim size

Ali@dumanhost.net ekleyin görüşelim.
DumanHost.NET,
Ali ÇOLAK.
Merhaba,
Tanıtım konumuza göz atmanızı tavsiye ederim.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...21117-mobil-odeme-kolayligi-|-forum-auto.html
Msn: oguzhan@salay.com.tr
Tanıtım konumuza göz atmanızı tavsiye ederim.
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...21117-mobil-odeme-kolayligi-|-forum-auto.html
Msn: oguzhan@salay.com.tr
Öncelikle Merhabalar Diliyorum Size
<
Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizleri Hizmet Vermekden Mutluluk Duyarız .
Hizmetlerimizden yararlanmanızı güvenli ve düzenli bir müşteri memnuniyeti sağlayacağız eminim ki .
- TR Tipi Süper Files Ve Normal Kolay Orta Zor Seçenekli Server Filesimiz Mevcut Konumda Olup , Auto Packsız Hile Engelledir .
- Alışveriş Yapmak İsterseniz Bekleriz .
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : Admin@ruzgarweb.com
YS : 2569
<Rüzgarweb İnternet & Bilişim Teknolojileri Olarak Sizleri Hizmet Vermekden Mutluluk Duyarız .
Hizmetlerimizden yararlanmanızı güvenli ve düzenli bir müşteri memnuniyeti sağlayacağız eminim ki .
- TR Tipi Süper Files Ve Normal Kolay Orta Zor Seçenekli Server Filesimiz Mevcut Konumda Olup , Auto Packsız Hile Engelledir .
- Alışveriş Yapmak İsterseniz Bekleriz .
Web : www.ruzgarweb.com
Msn : Admin@ruzgarweb.com
YS : 2569
İyi Günler
Kristalsoft.net
Konumuz: Tıklayın
Msnlerimiz : Satis@kristalsoft.net - sales@kristalsoft.net
Kristalsoft.net
Konumuz: Tıklayın
Msnlerimiz : Satis@kristalsoft.net - sales@kristalsoft.net
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)