Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Ruffneck # S2 Son Silah # Kendi incelemem.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ruffneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 424

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

JoyGame bugün yeni bir oyunun kapalı betasını bizlere sundu, bende üstüme düşeni yaptım ve denedim. Bu yazımda sizlere oyunla ilgili bazı duygu ve düşüncelerimi söyleyeceğim. Açıklamaya başlamadan önce şunu belirtiyim ki inceleme tamamen bana aittir. Tek harfi dahi alıntı değildir.

Genel Görüş
Güzel bir web sitesi karşılıyor sizi. Oyunda iş var diyorsunuz ama aklınıza hemen şu soru takılıyor. "Acaba boyutu ne kadar?" Hiç endişelenmenize gerek yok oyunun boyutu sadece 350MB. İndiriyoruz kuruyoruz ve yaklaşık 2-3 dakikalık bir güncelleme yapıyoruz. Daha sonra giriş yapmaya hazırız.

Arayüz
Giriş ekranı çok sade onu belirtiyim. Gereğinden fazla sade hatta. Girişimizi yapıyoruz ve bizi Server listesi karşılıyor. Boş server bulmak çok zor. Sanmayın ki çok oyuncu var. Hayır! Sadece JoyGame'in göz boyamak için yaptığı şeylerden birisi. Oyuncu sayısını kısıtlıyor, sunucu dolmuş gibi gösteriyor. Ayarlarımızı yapıyoruz ve oyuna giriyoruz.

Oyun
İlk göze çarpan şey karakterin hareket hızı. İnanılmaz yavaş. Bu düzeltilmeli. Onun haricinde efektler silah sesleri, görüntüler v.s çok hoş. Seslendirmelerin Türkçe olması oyuna ayrı bir hava katıyor. Ama dediğim gibi tam deathmatch esnasında karakter hızı insanı oyundan soğutuyor.

Shop - Market
Oyun kapalı beta olduğu için market itemlerine pek önem verilmemiş. 4-5 silah var 10 - 15 karakter görünümü değiştirici ekipmanlar vesaire. Onlar da idare eder diyoruz. Sonuçta kapalı beta düzeltmeler yapılacak.

Genel Düşünce
Artıları olduğu kadar eksileri de olan bir oyun. Genel olarak baktığımızda (JoyGame oyunları) bu oyun JoyGame oyun ortalamasının biraz aşağısında olmuş. Umarım gereken düzeltmeler yapılır.

İncelememi burada bitiriyor, okuyan herkese teşekkür ediyorum.

Turkmmo.com & Ruffneck

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri