onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Editim düştü yardımmmmmm!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan c34t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c34t

Level 1
Üye
Konular
11
Online süresi
9m 21s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sa yönetici kardeş ben becerileri p yapıyordum ch 4 te güvenli bir yerde ruh taşı bitmişti seviyemi yükseltmek için zen almaya bu arada zen vardı bende full ama o da bitti gidiyordum Yusfcan die bir savaşçı daldı gayet güvendeydim ama kılıç sav fazla olmadığı için yattım sizden 3 tane edit aldım kutsal hatta bi arada değiş için izin istemiştim kabul etmemiştiniz ama bu durum başka ne soyuldu nede tks istendi sadece 1 sn içinde yok oldu sordum kendisine lütfen rica ediyorum azcık bile olsanız yardım edin mobil ödeme ile 90 tl yatırdım oyuna daha full edit yapmak için uğraşcam ama bu çok can sıkıcı oldu
lütfen az bile olsa anlayış gösterin ben yeterince güvenli oldum ama adam nerden çıktıysa çıktı işte iyi haberlerinizi bekliyorum size 2 tane fotoğraf yolluyorum edit kutsalımı göstericem diğeride kaybolmuş halini kesinlikle sizi kandırmaya çalışmıyorum isterseniz düzenli olarak charı kontrol edebilirisiniz yanlışım varsa banlayın ama bana güvenin emeğim çöppe gitmesin.

CHRACTER ID:ART3MIS
HESAP ID:c34t
Düşen item:+9 Kutsal m/x/z/78vwj.jpg (com yazısını birleştirin)

Son düzenleme:
geçmiş olsun

Yönetimin Yapacağı Bişey Yok Teknik Bir Nedenden Olsa Yardımcı Olurlardı Ancak Senden Dolayı Düşmüş Yapacak Birşey Yok.Geçmiş Olsun.

Bence burda yakınman çok gereksiz. Her metin2 serverin de ne olursa olsun rütbesi Agresif ve Altı olan oyuncuların itemleri düşer Ruh taşı baserken dahi burda bu açıkça yazılmış şekilde.

Artık yapılacak bir şey yok.Geçmiş olsun ne diyeyim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri