Objektif Olmak Gerekirse MMOMT2'nin Kötü Yanları
1.Yalan Reklam Yapılıyor Hile-Dc Engelli Deniliyor Ama Degil
2.Tamam MMoMT2 Güzel Belli Oyuncu Kitleside Var Neden Kule Yaptın mı Tek Basına Oyundan atıyo
3.Kahraman Olmak Olayı Çok Abartılı Player Tutmak İçin 30kk Derece İstiyosunuz 20kk Olsa Neyse
4.Boş Boş Balıkcı Barınagı Gibi Maplar Acıcagınıza Köyde Pazarlar Boş Boş Lag Yapıyor 1. ve 2. Köylerde Pazar Kurulmasın Yeni Ortak Map Acılsın Ora Pazar Alanı Olsun
5.Ay Isı Drobu Gelsin Artık Gelirse Gelmiycegini Biliyorum Ay Isıklar Direk Envaterimize Gelsin o Kadar Gereksiz İtem Düşüyoki Yerde Nasıl Seçipte Alıcaz..
Bana Kızmayın
Bunlar Benim Görüşlerim
6.Kasarken Çok Lag Oluyor Özellikle Bazı MAP'lar + Basma İtemleri Kalksın Diyorum Ben +6 Kadar + Basma İtemi Yerine Para Alsın +7 +8 +9 Basarkende İnci İstesin Ama + Basma İtemine Bedel Olsun Slotlardan Hiç Bir İtem Düşmesin
7.JÜPİTER SERVERİNDE KARAKTER SİLİNMİYOR...
1.Yalan Reklam Yapılıyor Hile-Dc Engelli Deniliyor Ama Degil
2.Tamam MMoMT2 Güzel Belli Oyuncu Kitleside Var Neden Kule Yaptın mı Tek Basına Oyundan atıyo
3.Kahraman Olmak Olayı Çok Abartılı Player Tutmak İçin 30kk Derece İstiyosunuz 20kk Olsa Neyse
4.Boş Boş Balıkcı Barınagı Gibi Maplar Acıcagınıza Köyde Pazarlar Boş Boş Lag Yapıyor 1. ve 2. Köylerde Pazar Kurulmasın Yeni Ortak Map Acılsın Ora Pazar Alanı Olsun
5.Ay Isı Drobu Gelsin Artık Gelirse Gelmiycegini Biliyorum Ay Isıklar Direk Envaterimize Gelsin o Kadar Gereksiz İtem Düşüyoki Yerde Nasıl Seçipte Alıcaz..
Bana Kızmayın
Bunlar Benim Görüşlerim6.Kasarken Çok Lag Oluyor Özellikle Bazı MAP'lar + Basma İtemleri Kalksın Diyorum Ben +6 Kadar + Basma İtemi Yerine Para Alsın +7 +8 +9 Basarkende İnci İstesin Ama + Basma İtemine Bedel Olsun Slotlardan Hiç Bir İtem Düşmesin
7.JÜPİTER SERVERİNDE KARAKTER SİLİNMİYOR...
Son düzenleme:
1. ve 2. Köylerde Pazar Kurulmasın Yeni Ortak Map Acılsın Ora Pazar Alanı Olsun
Bu fikir benimde hoşuma gitti umarım böyle birşey olur.Olursada güzel olur gibime geliyo

Oyun Kitlesi Çok iyi MMOMT2 Nin O Yüzden Daha İyi Olmasını İstiyorum Ben Acıkcası Eglencelide Bu Sorunlarda Kalkarsa Çok Cix Bişe Olur 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)