HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler konumda memsiz 2k ac demiştim o yanlış
. 2k lık olanda mem.
Cllas son derece güzel hörünüo bu cuma gelcek. İnş. göründüüü kadar güzeldir.
Class Skill Set:
2 sn. yede dolan klasik atack.
CHILLING STRIKE
5 mana tüketir. 5saniyede dolar.
Death Chill(soğuk ölüm)i 5kat arttırır doğrudan bir atack skilli değildir. Ama bu skillin en önemli özellii VoT size vurunca mana yüklersiniz.
FROSTFANG
15 mana 8 sn.yede yükler.
Bu skill sizin hedef aldıınız düşmanı yavaşlatır. Death Chill yığınlarını hızlı tamamen tüketir. DoT(dot ne bilmiom
) size mana yükler.
DEATHGRIP
25 mana 18sn de dolar.
Bekleme süresi fazladır ama buna değer detah Chilli yükseltirken max 6 rakibinizi 6 sn dondurur ve büyük zarar veriri. Dot(bune
) size mana yükler.
DEATH SHROUD
30 mana 20sn.de yüklenir.
Son aktif skillimizdir. Bu skill size can yükler ve Death Chill leri tüketir. Bu hayatınız kurtarabilir. Ama %crit inizi düşürür. Kısaca bu sizi kurtarır ama düşman ölmediyse bu uzun sürmez. Çünkü hem güçsüz kalmış hemde az bir manayla baş başa kalırsınız.
İnş. bi yanlışım yoktur.
pasif skilleri yazmadım Str ve critinizi %12 arttırıo. Dier rank 10 olan pasif te mana tüketimini azaltıo heralde :S tam anlamadım onu.
Death Chill hakkında bi bilgi yok ama sanırsam her skillde yüklenen bişe jkendi kendine can azaltıo yada criti falan arttırıo.
. 2k lık olanda mem.Cllas son derece güzel hörünüo bu cuma gelcek. İnş. göründüüü kadar güzeldir.
Class Skill Set:
2 sn. yede dolan klasik atack.
5 mana tüketir. 5saniyede dolar.
Death Chill(soğuk ölüm)i 5kat arttırır doğrudan bir atack skilli değildir. Ama bu skillin en önemli özellii VoT size vurunca mana yüklersiniz.
15 mana 8 sn.yede yükler.
Bu skill sizin hedef aldıınız düşmanı yavaşlatır. Death Chill yığınlarını hızlı tamamen tüketir. DoT(dot ne bilmiom
) size mana yükler.25 mana 18sn de dolar.
Bekleme süresi fazladır ama buna değer detah Chilli yükseltirken max 6 rakibinizi 6 sn dondurur ve büyük zarar veriri. Dot(bune
) size mana yükler.30 mana 20sn.de yüklenir.
Son aktif skillimizdir. Bu skill size can yükler ve Death Chill leri tüketir. Bu hayatınız kurtarabilir. Ama %crit inizi düşürür. Kısaca bu sizi kurtarır ama düşman ölmediyse bu uzun sürmez. Çünkü hem güçsüz kalmış hemde az bir manayla baş başa kalırsınız.
İnş. bi yanlışım yoktur.
pasif skilleri yazmadım Str ve critinizi %12 arttırıo. Dier rank 10 olan pasif te mana tüketimini azaltıo heralde :S tam anlamadım onu.Death Chill hakkında bi bilgi yok ama sanırsam her skillde yüklenen bişe jkendi kendine can azaltıo yada criti falan arttırıo.
Kötü anlatım yapmışın kardeş . Dot = Damage Of time ( Zaman boyunca damage )
Hot = Heal of time ( Zaman boyunca heal )
Birde 4. pasif skilinde crit chanceyimi artırıyor yoksa crit damageyimi bunu acıklarmısın.
Rank 10 koymamışın En iyisi ben bu class'ı kullanayım ben açayım konuyu .İznin olursa
Hot = Heal of time ( Zaman boyunca heal )
Birde 4. pasif skilinde crit chanceyimi artırıyor yoksa crit damageyimi bunu acıklarmısın.
Rank 10 koymamışın En iyisi ben bu class'ı kullanayım ben açayım konuyu .İznin olursa

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)