Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar daha dünden birşey yoktu sabah kalktım crossfireyi açtım hgw doluyo tam 99 duruyo oyun açılmıyo öle duruyo ne yapmam gerek nolursunuz yardım edin
kendimi zor tutuyorum pc yi kırmamak için yardımlarınızı esirgemeyin lütfen şimdiden Teşekkurler...
kendimi zor tutuyorum pc yi kırmamak için yardımlarınızı esirgemeyin lütfen şimdiden Teşekkurler...
Silip yeniden kurun düzelicektir.
Ah be kardeşimm ah be kardeşimm. Ne sorunun olursa olsun kimseye sormayacaksın bunu anlamış oldum. "Sil tekrar yükle geçer." Oldu canım.
Zaten buraya bakmadan önce silip yüklüyoruz olmadığı için gelip soruyoruz arkadaşım. Artık klasik sil yükle laflarını geçelim lütfen. Bununla yardım etmiş değil uğraştırmış oluyorsunuz.Ah be kardeşimm ah be kardeşimm. Ne sorunun olursa olsun kimseye sormayacaksın bunu anlamış oldum. "Sil tekrar yükle geçer." Oldu canım.Zaten buraya bakmadan önce silip yüklüyoruz olmadığı için gelip soruyoruz arkadaşım. Artık klasik sil yükle laflarını geçelim lütfen. Bununla yardım etmiş değil uğraştırmış oluyorsunuz.
Arkadaş belirmemiş silip yüklediğini ozaman silsin gene crossfire sitesinden son sürümünü indirsin tekrar yüklesin benimde açılmıyordu bende silip yükledim oldu bildiğimiz olmadan konuşmayız heralde.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)