Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ArkadaşLar Ay kıLıcı Etp Yı Kaybettıkten Sonra 95 LvL Yay ALim Dedim Soyle bi Goz Gezdırdım Marketten İtemin Ozellıklerıne Her ne kadar Yarı Insan OLmasa biLe %40 Buyu Hızı var Dedim Ve 50 Liraya aLdımm Şimdi Gel Gelelim Kuru FasuLyenın Faydaların
Sitede Yazan Ozellıkler. :
Ve Oyundaki Sılahın Ozellıkleri :
Herzamanki Gibi Yine Aldandık Yine Aldandık

Tesekkurler Mmomt2 Sizden Yedigimiz Kazıgı Hıc Kımseden Yemedık KahroLsun Metin2
D
Sitede Yazan Ozellıkler. :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ve Oyundaki Sılahın Ozellıkleri :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Herzamanki Gibi Yine Aldandık Yine Aldandık

Tesekkurler Mmomt2 Sizden Yedigimiz Kazıgı Hıc Kımseden Yemedık KahroLsun Metin2
Dlan bana bak ne yin peşindesin zırtooooo:m08::m08::m08::m08::m08::m08:ArkadaşLar Ay kıLıcı Etp Yı Kaybettıkten Sonra 95 LvL Yay ALim Dedim Soyle bi Goz Gezdırdım Marketten İtemin Ozellıklerıne Her ne kadar Yarı Insan OLmasa biLe %40 Buyu Hızı var Dedim Ve 50 Liraya aLdımm Şimdi Gel Gelelim Kuru FasuLyenın Faydaların
Sitede Yazan Ozellıkler. :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ve Oyundaki Sılahın Ozellıkleri :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Herzamanki Gibi Yine Aldandık Yine Aldandık![]()
D
ArkadaşLar Ay kıLıcı Etp Yı Kaybettıkten Sonra 95 LvL Yay ALim Dedim Soyle bi Goz Gezdırdım Marketten İtemin Ozellıklerıne Her ne kadar Yarı Insan OLmasa biLe %40 Buyu Hızı var Dedim Ve 50 Liraya aLdımm Şimdi Gel Gelelim Kuru FasuLyenın Faydaların
Sitede Yazan Ozellıkler. :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ve Oyundaki Sılahın Ozellıkleri :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Herzamanki Gibi Yine Aldandık Yine Aldandık![]()
D
Birilerini suçlamaktan vazgeçin artık.Eğer böyle bir sorun varsa Admine mesaj atın ilgilenir her defasında konu açıyonuz birilerini kötülüyonuz serverı kötülüyonuz.Buna bir son verseniz daha iyi olcak ben demiyom ki konu açmayın susun diye ama Admine bildirseniz daha iyi olur.Geliyonuz konu açıyonuz kötülüyonuz serverı sonrada oyundan çıkmıyonuz nasıl bir iştir bu.
Birilerini suçlamaktan vazgeçin artık.Eğer böyle bir sorun varsa Admine mesaj atın ilgilenir her defasında konu açıyonuz birilerini kötülüyonuz serverı kötülüyonuz.Buna bir son verseniz daha iyi olcak ben demiyom ki konu açmayın susun diye ama Admine bildirseniz daha iyi olur.Geliyonuz konu açıyonuz kötülüyonuz serverı sonrada oyundan çıkmıyonuz nasıl bir iştir bu.
Kımseyı Kotuledıgımız Yok Sacma Sapan Konusma Bu Bi Hataysa Zaten DuzeLtılır DegiLSede Konuda kaLsın ben aLdım Baskası Baska bı Item alsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...