Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar dün 6 gb lık dosya indirdim.Skyrim oyununu yani.Çok sinirliyim şu an.Ne
yapdıysam işe yaramadı.Sorunumu anlatayım..
Öncelikle dosyayı indirince .rar olark açtım.ßu arada dosyanın adı rzr-skrm.iso....
Sonra içindekileri masaüstündeki içi boş yeni klasöre attıım.Sonra install.exe yi çalıştırdım ce Razor1911 adlı bir Setup programı geldi.Direk install dedim.Kurulum bitti ve bir klasör açıldı kendiliğinden.Adı : The Elder Scroll V:Skyrim die.İçinde Skyrim'in dosyası vardı.Nabcağımı bilmediğim için kapattım.12 yaşında olduğum için sabah erken kalkıp okula gitmem lazımdı.Okuldan geldim iyice araştırdım ve yaptım.Sonra Skyrim'i açınca Play butonuna bastım ve ßum..!
Hiç bir şey olmuyordu.Sadece play butonuna bastıkca bidaha geliordu launcher.Options a girip ayarları en düşük seviyede yaptım ve bilgisayara res attım.Sonra bidaha denedim girmeyi yine olmadı.Play butonuna basınca hiç bir şey gelmiyor.Bidaha açılıyor Başlatma ekranı.Her türlü skyrim'in crack dosyasını indirdim.Her türlü yolu denedim.Her türlü foruma baktım.Ama yok.
ßaşka bir bilgasayarda daha değişik bir yoldan denedim ama yine aynı şey ile karşılaştım.ßunun bir çözümü yokmudur.Lütfen ya sinirden patlıycam 8 saat bekledim ben o dosyayı indirmek için.6GB dsoya indirdim....
Bi çözüm yollu söyleyin lütfen...!

Sistem:
*Windows XP Professional
*Versiyon 2002
*Service Pack 3
*Bilgisayar;
Pentium(R),4 CPU,3.20 GHz,0.99 GB Ram,Fiziksel Adres Uzantısı.
Ekran Bilgileri;
Ad:Intel(R) 82945G Express Chipset Family
Üretici:İntel Corporation
Yonga Türü:Intel(R) 82945G Express Chipset Family
DAC Türü:Internal
Yaklaşık Top Bellek:128.0 MB
Geçerli Görüntü Modu:1024x768(32 bit)(60 Hz)
Monitör:Varsayılan Monitör
yapdıysam işe yaramadı.Sorunumu anlatayım..
Öncelikle dosyayı indirince .rar olark açtım.ßu arada dosyanın adı rzr-skrm.iso....
Sonra içindekileri masaüstündeki içi boş yeni klasöre attıım.Sonra install.exe yi çalıştırdım ce Razor1911 adlı bir Setup programı geldi.Direk install dedim.Kurulum bitti ve bir klasör açıldı kendiliğinden.Adı : The Elder Scroll V:Skyrim die.İçinde Skyrim'in dosyası vardı.Nabcağımı bilmediğim için kapattım.12 yaşında olduğum için sabah erken kalkıp okula gitmem lazımdı.Okuldan geldim iyice araştırdım ve yaptım.Sonra Skyrim'i açınca Play butonuna bastım ve ßum..!
Hiç bir şey olmuyordu.Sadece play butonuna bastıkca bidaha geliordu launcher.Options a girip ayarları en düşük seviyede yaptım ve bilgisayara res attım.Sonra bidaha denedim girmeyi yine olmadı.Play butonuna basınca hiç bir şey gelmiyor.Bidaha açılıyor Başlatma ekranı.Her türlü skyrim'in crack dosyasını indirdim.Her türlü yolu denedim.Her türlü foruma baktım.Ama yok.
ßaşka bir bilgasayarda daha değişik bir yoldan denedim ama yine aynı şey ile karşılaştım.ßunun bir çözümü yokmudur.Lütfen ya sinirden patlıycam 8 saat bekledim ben o dosyayı indirmek için.6GB dsoya indirdim....
Bi çözüm yollu söyleyin lütfen...!

Sistem:
*Windows XP Professional
*Versiyon 2002
*Service Pack 3
*Bilgisayar;
Pentium(R),4 CPU,3.20 GHz,0.99 GB Ram,Fiziksel Adres Uzantısı.
Ekran Bilgileri;
Ad:Intel(R) 82945G Express Chipset Family
Üretici:İntel Corporation
Yonga Türü:Intel(R) 82945G Express Chipset Family
DAC Türü:Internal
Yaklaşık Top Bellek:128.0 MB
Geçerli Görüntü Modu:1024x768(32 bit)(60 Hz)
Monitör:Varsayılan Monitör
Son düzenleme: