Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Hile bunun neresinde?
Deneme Modum Sen Bu BoLumun Modumusun ? Sen Mmomt2 De Oyun Oynuyormusun Oynamıyorsan Sus Ve Yorum Yapma Bırak Bu BOlumun Yonetıcısı Admını Super Modu Her kımse O Ilgılensın Sızemı kaLmıs yaw
Kural ihlali bölümü ve alt bildirim bölümleri sadece kural ihlali bildiren ve ticket görevlileri arasındadır.Onun dışındaki kişi veya kişiler lütfen yorumda bulunmasın ,konuyu saptırmasın, bölümün işleyişine karışmasın ve bildirimler hakkında tahrik edici sözler sarf etmesin.
Okumadığınız link i alıntı olarak koyuyorum, Daha fazla yorum gelmesin lütfen.
Bunadamı Video Lazım ne aLaka Arkadaşım 86 LvLde Lonca Başkanı OLmak Hacktir Veya Bugdur Videoya Ne Hacet ArkadaşLar Lutfen Ilgili Modlar harici Konuma Kımse MudahaLe Etmesin SpeeDKing misindir Nesindir Ben Seni Yetkılı Olarak Goremıyorum herseye SaLca Olma
ADAM HAKLI DAĞILIN (Otur100)

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)