OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Point Blank Atmayan VipHack//HarryP "30.05.2012"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HarryP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 85
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar point blank bölümünde ilk defa hack paylaşıyorum hatam varsa kusura bakmayın.Hilemiz vip hacktir çalışan ve çalışmayan özellikleri vardır ayrıntılı bir anlatımla anlatacağım...

Her hile gibi virüs vardır tabiki güvenip güvenmemek size kalmış.Dosya boyutu neden küçük derseniz sadece dllyi paylaştım.İnjector için k4n4nca arkadaşımızın hazırladığı:http://www.turkmmo.com/point-blank/2052009-vip-injector-%7C-mendes-dll-injector.htm konusuna bakabilirsiniz...

Windows 7: Çalışıyor
Windows Vista: Denenmedi
Windows Xp: Denenmedi

Windows 7de çalışıyorsa xpdede çalışır diye düşünüyorum hadi hilemize geçelim...

Hilemizi indirdikten sonra programla inject ediyoruz ve oyunu açıyoruz.Sonrasında sol üst kısımda bir menü gelecektir.Menüde tavsiye ettiğim şeyleri açarsanız sıkıntıya girmessiniz.Yön tuşlarıyla açabilir menüyü insert tuşuyla kapatabilirsiniz.

Açmanız gerekenler:
Esp Hack:Tamamı
Oyuncu Hack:Hp up ct,Hp up t (hangi takımsanız onu açın)
Diğer Bölüm:Set damage (%85)
Envanter hack zaten resimlerde gösterdim zaten beyaz ile işaretenmiş kısımlara bakarsanız ngnin 100 olduğunu hileninde fixlenmemiş olduğunu anlarsınız.

Resimler:
7570v.jpg

7571q.jpg

7571u.jpg

7571v.jpg

7572h.jpg

7572m.jpg

Link:
VirüsTotal:

Destan gibi oldu ama deydi bence herkesin yapabileceğini düşünüyorum.Yeni paylaşımlarla karşınızda olacağım.Esen kalın :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri