HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dönüşümleri tr de ki gibi otamatik açık bi firma arıyorum sadece dönüşümleri anlamadığım yapamadığım için onla uğraşmak istemiyorum varmı böyle bi firmaaa... ve putty den npc paketi ve başlangoç lvl li olan firma arıyorum yardımcı olunn
44 seçenekli putty scripti ilie tr tarzında files kurup 1 saat içersiinde dilediğiniz şekilde
teslim ederiz hocam
YS: 2490
İletişim: noc@bursasunucu.net (MSN)
teslim ederiz hocam
YS: 2490
İletişim: noc@bursasunucu.net (MSN)
FiberDizayn Bilişim Hizmetleri olarak Hızlı sunucularımız ve Deneyimli personel kadromuz ile sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Server files özelliklerimize , Oyundan görüntülere ve Npc paketlerimize bakmak için www.paketsec.in adresini ziyaret edebilirsiniz. Her an merak ettiğiniz sorularınızı canlı destek ekibimize sorabilir , Messenger her an fiyat ve sunucular hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Turkmmo Tanıtım Konumuz için Tıklayınız.
İletişim ;
Messenger : info@fiberdizayn.net
Web Site : www.fiberdizayn.net
Ys No : 2243
Server files özelliklerimize , Oyundan görüntülere ve Npc paketlerimize bakmak için www.paketsec.in adresini ziyaret edebilirsiniz. Her an merak ettiğiniz sorularınızı canlı destek ekibimize sorabilir , Messenger her an fiyat ve sunucular hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Turkmmo Tanıtım Konumuz için Tıklayınız.
İletişim ;
Messenger : info@fiberdizayn.net
Web Site : www.fiberdizayn.net
Ys No : 2243
Merhaba. Şirket benim değil ama Müşterisiyim. Tavsiye ederim.
Tanıtım konumuza bakmanızı tavsiye ederim:http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...to-potlar.html
Site: www.renabilisim.com
İletişim Adresimiz : admin@renabilisim.com (Utku Uslu)Ekleyin yardımcı olalım
Tanıtım konumuza bakmanızı tavsiye ederim:http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...to-potlar.html
Site: www.renabilisim.com
İletişim Adresimiz : admin@renabilisim.com (Utku Uslu)Ekleyin yardımcı olalım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)