Öncelikle Selamün Aleyküm,
Kuzenimin arkadaşı Windows XP üzerine Windows 7 kurmuş.Fakat bilgisayarındaki dosyalar [başlat simgesi v.b.] olduğundan büyük gözüküyor ve eskisinden daha değişik falan çalıştığını söylemiş.Bende yüklemek istiyorum fakat böyle olacağından korkuyorum .Sizce yeni PC almalımıyım yoksa üzerine kurmalımıyım ?
Kuzenimin arkadaşı Windows XP üzerine Windows 7 kurmuş.Fakat bilgisayarındaki dosyalar [başlat simgesi v.b.] olduğundan büyük gözüküyor ve eskisinden daha değişik falan çalıştığını söylemiş.Bende yüklemek istiyorum fakat böyle olacağından korkuyorum .Sizce yeni PC almalımıyım yoksa üzerine kurmalımıyım ?
Aleyküm selam öncelikler windows xp ve windows 7 ayrı işletim sistemidir kuzeninin arkadaşı neden format atmak yerine xp üzerine win7 kurmuş o bi kere hata.Simgelerini masaüstüne sap tıklayıp özellikler bölümünde ayarlar'kısmından yapabilirsiniz yeni pc almanıza gerek yoktur.Öncelikle Selamün Aleyküm,
Saol bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum repini verdimAleyküm selam öncelikler windows xp ve windows 7 ayrı işletim sistemidir kuzeninin arkadaşı neden format atmak yerine xp üzerine win7 kurmuş o bi kere hata.Simgelerini masaüstüne sap tıklayıp özellikler bölümünde ayarlar'kısmından yapabilirsiniz yeni pc almanıza gerek yoktur.

Saol bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum repini verdim![]()
:m08: Rep gücün 1 adama rep versen ne olcak vermesen neolcak ? :m08::m08::m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)