Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Konuyu süper açıklamışsın ( :
Özellikle örneğe bayıldım, süper taktik
2 tane link kısaltırsın ve şöyle yaparsın:
Tıkla maçı izle:
tıklayınca gelen site: yaptığın diğer kısaltma linki
eşittir 2 kat kazanç
Bir şey soracağım. Şimdi linke tıklıyoruz ya hani orda geri sayım başlıyor, reklam kısmı burası dimi?

Tıkla maçı izle:
tıklayınca gelen site: yaptığın diğer kısaltma linki
eşittir 2 kat kazanç

Bir şey soracağım. Şimdi linke tıklıyoruz ya hani orda geri sayım başlıyor, reklam kısmı burası dimi?
Tıkla maçı izle:
tıklayınca gelen site: yaptığın diğer kısaltma linki![]()
eşittir 2 kat kazanç
Evet Reklam Kısmı Orası..
Bu olayı Metin2 Bölümünde Yapmayan yok Denecek KADAR Azdır.
Hilelere & Server Files Linklerini Kısaltıp Para kazanıyorlar

Tıkla maçı izle:
tıklayınca gelen site: yaptığın diğer kısaltma linki![]()
eşittir 2 kat kazanç
bi pc 2 kez tıklayınca gelmiyo

Bu İşten en çok site yöneticileri para kazanıyor forum yöneticileri falan .. isim vermim ama birçok site bu taktik yapıyor sen foruma birşey paylaşıyorsun bir link o link'e üyeler tıkladıgında bu tr5.in sitesi geliyor ama para paylaşana değil forum yöneticisine gidiyor hergün 25-30 bin tık alan sitelerin gelirlerini siz düşünün artık
ama tabi biz standart kişilerde bu taktikle dediğin gibi Ufakdan Paypal'a para ekleyebiliriz ama kaç TL olacakki sanki en fazla 50-100
oda çok uğraşman lazım ama KBOT Lisansını Paypal'la alınabiliyorsa beleşe getirilebilir .. 
ama tabi biz standart kişilerde bu taktikle dediğin gibi Ufakdan Paypal'a para ekleyebiliriz ama kaç TL olacakki sanki en fazla 50-100
oda çok uğraşman lazım ama KBOT Lisansını Paypal'la alınabiliyorsa beleşe getirilebilir .. 
KBOT Lisansını Paypal'la alınabiliyorsa beleşe getirilebilir ..![]()
evet alınabiliyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)