HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Server kurulum bölümündeki sabit konular ölmüş web paneldeki konularda gitmiş pack bölümüde ölü ne oluyor :l03: nerede bu 2 milyon konu metin2 hakkında bir tane düzgün konu kalmamış hile bölümündeki konuların hepsi virüslü ve hala sabitteler site yakında evrim geçirecek server tanıtım sitesine dönüşecek artık paylaşım olmadığında sadece server tanıtımı ve VPS-DEDİCATED hosting olduğu forum doluyor kötü durum bırakın resim konusu paylaşmayıda düzgün konu paylaşıma özen gösterilmemeyi başlamış forumda hala yavaşlık var biraz ama. :l03:
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Forumda olmayan şeyleri paylaşıp bu konuda katkı koyabilirsin
Merhaba,
Linki Ölen Konuları
Butonuyla Yöneticilerimize Bildirmeyi Denediniz mi ?
Eğer Denemediyseniz Şuanda Deneyebilirsiniz
Onlar Konuyu inceleyip , Linklerin kırıldığına Kanaat Getirirlerse Gereğini yaparlar Zaten..
İyi Forumlar Diliyorum & Bildiriyorum
Linki Ölen Konuları

Onlar Konuyu inceleyip , Linklerin kırıldığına Kanaat Getirirlerse Gereğini yaparlar Zaten..
Merhaba,
Linki Ölen KonularıButonuyla Yöneticilerimize Bildirmeyi Denediniz mi ?![]()
Konunun amacı kırılan linkle değil 2 milyon konu var forumda ama 500 600 tane düzgün paylaşım yok forumda anlamadan yorum yazmayın.
O Konular Kaç Yıl Önceki Konular Sahibi Banlanmış Yaada bırakmış.
Turkmmoyu Eleştireceğine Yararlı Konu Paylasıp Mutlu ol.
Turkmmoyu Eleştireceğine Yararlı Konu Paylasıp Mutlu ol.

Konunun amacı kırılan linkle değil 2 milyon konu var forumda ama 500 600 tane düzgün paylaşım yok forumda anlamadan yorum yazmayın.
2 Milyon konunun 2 milyonu da doğru düzgün paylaşım olmak zorunda diye bir kural var mı?
Yok.
İyi forumlar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)