- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pazardan Kaplan Mührü(Sarı) aldım sağ tıklayınca Seviyen Çok düşük! diye bi yazı karşıma çıktı bna evrim ve mutasyon parşomeni alıp seyise bineğimi geliştirmek i
stiyorum de o zmn binebilirsin dediler malzemeleri aldım seyise söledim seyis bna gerekli biniclik iznine sahip deilsin yabani biek hayvanı eğitimi için en azından savaş atı iznin olmalı.Cesur binek hayvanı ehlileştirmek için ise asker at iznin olmalı. diyor ne yapmalıyım acil yardım Konuya cevap please:
Eek:
stiyorum de o zmn binebilirsin dediler malzemeleri aldım seyise söledim seyis bna gerekli biniclik iznine sahip deilsin yabani biek hayvanı eğitimi için en azından savaş atı iznin olmalı.Cesur binek hayvanı ehlileştirmek için ise asker at iznin olmalı. diyor ne yapmalıyım acil yardım Konuya cevap please:
Eek:- Katılım
- 1 May 2012
- Konular
- 13
- Online süresi
- 6h 47m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Atının asker at olması lazım eğer asker at ise tam hatrılamıyorum uzun zamandır türk oynamıyordum ama galiba 75 lvl üstü olman lazm ama dediğim gibi emin değilim
- Konular
- 121
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Asker at olması gerek.Eğer öyleyse git yeni bir tane zırhlı at binicilik klavuzu al
- Konular
- 99
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tek derdin LeWeL 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)