Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Sabırr !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ctroen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 339
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Sabır sabır biyere kadar beklyoruz 3 gün oldu belli bi saat verin yeter ! bu kadar insanı bekletiyorsunuz sadece saat verin yeter !

Admin Saat Veremiyorum Diyor Hala Saat İstiyorsunuz?

Siz Söylesenize Hangi Tarihte Hasta Olacaksınız ve Hastalığınız Düzelecek Tam Tarhi Saat Verin Buda Bunun Gibi Server de Problem Çıktı Ne Zaman İyileşeceği Belli Değil Anlayın Artık En İyi Örneği Verdim.

Oyuna durup dururken birşey olmaz birşeyleri kurcalamış olmaları lazım ki böyle birşey oldu servera biri saldırdı belki soruyorum sizlere 1itemi 25tlye satıyorsunuz ama niye bu serverın yedeklerini düzenli olarak almıyorsunuz

Oyuna durup dururken birşey olmaz birşeyleri kurcalamış olmaları lazım ki böyle birşey oldu servera biri saldırdı belki soruyorum sizlere 1itemi 25tlye satıyorsunuz ama niye bu serverın yedeklerini düzenli olarak almıyorsunuz

Bak Bak Bak Kurcalamış Diyor Sonrada Oyunda Hiç Yenilik Yok Diye Mızıktıyorsunuz.MMoMT2 Diğer Serverler Gibi Alıntı Yenilikler Yapmaz Sadece Tek MMoMT2'ye Özel Yenilikler Yapar Bunu Hala Anlamadınızmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri