Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesela Royal Dragon path geldi N/A yeni Normal CF'ye ama EU'ya daha sonradan geliyor. Yani CF Eu, CF Normalden çalıyor çoğu şeyi..
EU'nın farkı;
Crossfire EU - Crossfire Normal'e göre daha yeni olduğu için oyun birincisi olabilirsin fakat daha ilk oyun açıldığında olarbilirdin belki şimdide olabilirsin onu bilemem ama CF EU daha yeni CF Normal'e göre. Ve Günlük Görev deişik, mesela 3 günlük D.E, Awm, M4A1, 1.000 GP VB. veriyor. Diğer iyi yanı ise Black Market'de Normal CF'de olmadığı ( Vardı ama onlar sınırlı sayıda idi. )
Mesela, Gatling Gun GOLD var ama GP ile değil yanlış hatırlamıyorsam ZP (Z8Ponit) değil RP ile black markette yada meha lottoda oynanıyor. Daha varda zamanım yok Crossfire Normale Geçelim
Crossfire N/A;
Crossfire N/a yanlış hatırlamıyorsam 2009'dan beri var ama bu 2009'dan beri o kadar etkinlik oldu ki EU'da bu kadar etkinlik ulaşılmadı. Crossfire N/A'da Birinci sırada olamazsın imkansız gibi bişey, yanlış hatırlamıyorsam 5 Milyon EXP ( Exprince ) lerde bile adamlar var ama Ben Crossfire N/A'yı öneririm hem Ingilizce hem para attıracaksan daha iyi çünkü 2009'dan beri var kapnması düşünülmez bile 1,117,401 Facebook Beğeneni var Oyunda en az 3.000.000 kişi oynuyordur. Ve para yatırmak kolay mesela Netten çektireceksin ama EU'da RP çektirmek için Netlerde yok başka netlerdede olacağını sanmıyorum. Ve Patchlardan haberdar olmak için oynayabilirsin ..
Yok bana CF N/A Patchları Yetmiyor Diyorsan CF QQ ( China ) Serveri öneririm ve daha gelişmiş.
Kısacası: Crossfire N/A'yı öneriyorum. N/A'yı azsınıyorsanız, CF China öneririm ama Karışık bir dil..