InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

acil yardim soru soracam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan silici1414
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 374

silici1414

Level 2
Üye
Konular
43
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
50
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

crossfire eu ile normal arasında farkvarmı

Aslında fark az'da olsa var..

Mesela Royal Dragon path geldi N/A yeni Normal CF'ye ama EU'ya daha sonradan geliyor. Yani CF Eu, CF Normalden çalıyor çoğu şeyi..

EU'nın farkı;
Crossfire EU - Crossfire Normal'e göre daha yeni olduğu için oyun birincisi olabilirsin fakat daha ilk oyun açıldığında olarbilirdin belki şimdide olabilirsin onu bilemem ama CF EU daha yeni CF Normal'e göre. Ve Günlük Görev deişik, mesela 3 günlük D.E, Awm, M4A1, 1.000 GP VB. veriyor. Diğer iyi yanı ise Black Market'de Normal CF'de olmadığı ( Vardı ama onlar sınırlı sayıda idi. )
Mesela, Gatling Gun GOLD var ama GP ile değil yanlış hatırlamıyorsam ZP (Z8Ponit) değil RP ile black markette yada meha lottoda oynanıyor. Daha varda zamanım yok Crossfire Normale Geçelim

Crossfire N/A;
Crossfire N/a yanlış hatırlamıyorsam 2009'dan beri var ama bu 2009'dan beri o kadar etkinlik oldu ki EU'da bu kadar etkinlik ulaşılmadı. Crossfire N/A'da Birinci sırada olamazsın imkansız gibi bişey, yanlış hatırlamıyorsam 5 Milyon EXP ( Exprince ) lerde bile adamlar var ama Ben Crossfire N/A'yı öneririm hem Ingilizce hem para attıracaksan daha iyi çünkü 2009'dan beri var kapnması düşünülmez bile 1,117,401 Facebook Beğeneni var Oyunda en az 3.000.000 kişi oynuyordur. Ve para yatırmak kolay mesela Netten çektireceksin ama EU'da RP çektirmek için Netlerde yok başka netlerdede olacağını sanmıyorum. Ve Patchlardan haberdar olmak için oynayabilirsin (: ..
Yok bana CF N/A Patchları Yetmiyor Diyorsan CF QQ ( China ) Serveri öneririm ve daha gelişmiş.

Kısacası: Crossfire N/A'yı öneriyorum. N/A'yı azsınıyorsanız, CF China öneririm ama Karışık bir dil..

CF China; ???? ???? ????? Hatası Veriyor Diyenler.. Size Fixlenmiş Exe Gerektir Çözüm Burada =

' Exe'yi Nereye Atacam ? ' Diyenler..
Crossfire China'yı nereye kurmuşsanız onun içine direk atacaksınız ve Fixlenmix Exeden oyuna gireceksiniz..

CF China Site=
Download=

Tamamen Bana Aitdir sabahtan beri buna uğraşıyorum.. Bir yerden ALINTI yapmadım...

emeğe saygi kardeşim de bu n a yı nerden indirecez

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri