Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Charles-Ganimet Anahtarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adrenalin124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba... Kısaca konuya gecelim.

Arkadaşlar. Bu gün forum'da charlesi günlük dosyası alırken kullandıklarını gördüm. Dedim ki Ganimet Anahtarında neden olmasın. Ben Denedim oldu. Video falan çekmek aklıma gelmedi. Denemenizi Tavsiye Ederim. (Tercihim: Daha çok yabancı serverlarda denemenizi öneririm daha çabuk ''complete'' oluyor. Tercihim :)

Deneyip te yapabildiyseniz bi teşekkürü fazla görmeyin.

Merhaba... Kısaca konuya gecelim.

Arkadaşlar. Bu gün forum'da charlesi günlük dosyası alırken kullandıklarını gördüm. Dedim ki Ganimet Anahtarında neden olmasın. Ben Denedim oldu. Video falan çekmek aklıma gelmedi. Denemenizi Tavsiye Ederim. (Tercihim: Daha çok yabancı serverlarda denemenizi öneririm daha çabuk ''complete'' oluyor. Tercihim :)

Deneyip te yapabildiyseniz bi teşekkürü fazla görmeyin.

Uriyi - ye indireni diyorsan o mutiş :D Bir ara 30 bin üri vardı günlük dosyası bir aldım 18 arge oldu D: -40 binlerde uri :D

Olsun Değer. Ben bu gün 7 ganimet anahtarı alabiliyorken ki hepsi complete olmadan 2 katına çıkardım ganimet anahtarını düşünün. 100k uri ile ganimet anahtarı alıp full complete olsa hmm.. matematiğim yetmedi :) Zaten ganimet anahtarı ne kadar fazla olursa Tasarım Cıkma şansı o kadar fazla :)

Olsun Değer. Ben bu gün 7 ganimet anahtarı alabiliyorken ki hepsi complete olmadan 2 katına çıkardım ganimet anahtarını düşünün. 100k uri ile ganimet anahtarı alıp full complete olsa hmm.. matematiğim yetmedi :) Zaten ganimet anahtarı ne kadar fazla olursa Tasarım Cıkma şansı o kadar fazla :)

Complate ne kadarsa -10000 bin uri olma sansı okadar fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri