Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
3 senelik oyuncuyum ve 3 editim kayboldu... İlgilenende yok özel mesaj atıyoruz ticket açıyoruz... İlla forumda 2000 mesaj yapıp GM mi veya VIP mi olmamız lazım ilgilenilmesi için.... 3 editim kayboldu diyorum 8 aydır girmediğim hesabımdan kaale alan yok.... Anlaşılan MMOMT2'de TORPİL şart.... Orjinal Metin2 olsa adamlar şimdiye kadar 8 ay önceki ticaretten aktarılan kişiyi veya BUG'da kaybolmuşsa itemleri bulup iade etmişti.... Burda o yok maalesef... 3 senelik emeğin karşılığı bu olmamalı bence... :ka24::ka24::ka24:
hiç bir olayı bilmiyorsun bilmediğin gibi de konu açıp üyelere yanlıs seyler anlatıyorsun , daha onceki olayı admine cok detaylı bir şekilde iletmişlerdi ama yazdıgın seyler cok karısık , sorununu admin'e ilet düzgün ve detaylı bir şekilde itemin neydi ? ne zaman kayboldu ? bakımdan sonra mı once mi ? düzgün bir şekilde anlatırsan emin ol kaybolan itemini alabilrsin ki suana kadar bir kişinin çalınıpda itemini geri alamadıgı olmamıstır , zaten bir hassa nasıl bizim forum hesabımızın güvenliliği bize ait , oyun hesabı da size ait
sorununu admin ile çozerek halledebilirsin , düzgün bir ozel mesaj dediğim gibi
sorununu admin ile çozerek halledebilirsin , düzgün bir ozel mesaj dediğim gibi

Admine;
Server:
Char ID:
Hesap ID:
İtem:
Olarak gönderin. Şuan Merkür için çok yoğun ama ilk fırsatta ilgilenicektir.
Server:
Char ID:
Hesap ID:
İtem:
Olarak gönderin. Şuan Merkür için çok yoğun ama ilk fırsatta ilgilenicektir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)