SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Vps Bazid2 Yardim 7/24

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan suikast0404
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

suikast0404

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 2 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selam Arkadaslar Bazid2 Sahibi SonKrall Sizden Bir Şey Rica Edicem Yada Gmlik vercem Vpsli Oyunum 3 4 gün önce Acildi Sadece İyi Bilen Bir Arkadas Özel Npc Ayarlayabilirmi bize Yada Yeniden Yapabilirmi www. bazid2.org dan yada suikast04@bazidstyle.net ten ulasın

sonkral senin aldıgın bu gmler var ya serefsiz lik yapıo carları silio ayrımcılık yapıo ıtem dagıtıo ıstegine istedigini yapıo sonrada carları silio dur madan benim 4 tane carımı sldı inan mazsanız kendiniz sorun hatta loncalarındaydım nicm TheCaKaL

son kral sen o.ç tekisin amq beyendine item verion beyenmedine sikini sallion
kaldirin konuyu amq

:mad::mad::ka24::ka24::mad::mad::ka24::ka24:sonkral sana bisey diyimi!? senın ben kısacasız blade sen tl baron kımın varsa hepınız annasına 17.cm yarragımı sokım hepinizin annasına girmek icin can atıoo bu yaragım senın yedı sulalenı sıkım pıc annesı faşist piç kurusu tekrar eskı halıne getır oyunu herkesın ıtemlerını adam gıbı yerıne koy annanı sıkerım yavsak oglu yavsak karakterı öle görünce annenle cok kotü fantezıler kurdum hata sülalenle pich senı :ka24::mad::mad::mad::mad::ka24::ka24:yavsacccccccccccccc oglu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri