- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selam Arkadaslar Bazid2 Sahibi SonKrall Sizden Bir Şey Rica Edicem Yada Gmlik vercem Vpsli Oyunum 3 4 gün önce Acildi Sadece İyi Bilen Bir Arkadas Özel Npc Ayarlayabilirmi bize Yada Yeniden Yapabilirmi www. bazid2.org dan yada suikast04@bazidstyle.net ten ulasın
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sonkral senin aldıgın bu gmler var ya serefsiz lik yapıo carları silio ayrımcılık yapıo ıtem dagıtıo ıstegine istedigini yapıo sonrada carları silio dur madan benim 4 tane carımı sldı inan mazsanız kendiniz sorun hatta loncalarındaydım nicm TheCaKaL
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
saaaaaaaaaa
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
son kral sen o.ç tekisin amq beyendine item verion beyenmedine sikini sallion
kaldirin konuyu amq
kaldirin konuyu amq
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0

:ka24::ka24:
:ka24::ka24:sonkral sana bisey diyimi!? senın ben kısacasız blade sen tl baron kımın varsa hepınız annasına 17.cm yarragımı sokım hepinizin annasına girmek icin can atıoo bu yaragım senın yedı sulalenı sıkım pıc annesı faşist piç kurusu tekrar eskı halıne getır oyunu herkesın ıtemlerını adam gıbı yerıne koy annanı sıkerım yavsak oglu yavsak karakterı öle görünce annenle cok kotü fantezıler kurdum hata sülalenle pich senı :ka24:

:ka24::ka24:yavsacccccccccccccc ogluŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)